ikiaslanannesi Kızlar bebeği olan kimle konuşsam “ dün gece hiç uyumadı” diyor. Ne tesadüf ki benimki de hiç uyumadı ve normalde geceleri hiç uyanmazdi ama garip bir şekilde dün hiç uyumadı. 3 kişiyle konuştum üçünunde bebeği dün huzursuzmus uyumamislar. Başka böyle olan var mıydı ?
Elayberosmom ikiaslanannesi evet benim bebeğim de dün gece uyumadı saat gece 3 e geliyordu uyudugunda zor uyuttuk
durununannitoskosu ikiaslanannesi Dün gece bebeğim 2de uyanıp 5e kadar uyumadı inanılmaz zor bir gece geçirdim ya
Bukrelinam Elayberosmom bu biz ya battaniye de salla salla okdr zor daldı ki uykuya dalıyor uyaniyordu tekrar tekrar uyuttuk ağlayıp etti baya
Yasemin23 Elayberosmom benim ki de öyle 3te uyudu defalarca uyandı ağlamadı ama uykuya dalıp uyanması bir oldu her seferinde
Gamzelibulut ikiaslanannesi ay benim bebişte uyumadı 12 de kalktı taaa 2 buçuğa kadar sesler çıkarıp durdu
eylulunannesi_ Gamzelibulut kakasını yapiyor mu yada gazı vardır bizimde öyle oluyor bazen ve dün gece bizde 4 buçukta uyutabildik artık yorgunluktan ağladım sessiz sessiz el kadar bebek oda sonuçta anlayamıyoruz ki ne derdi olduğunu geceleri zorlu oluyor hep ya önceden 2,3 gibi en azından uyurdu dün 4 buçukta uyudu bu arada 21 günlük kızım sizinki ne kadarlık
sonbezbukucu bizzzzz çığlık kıyamet uyandı 10 dk aralıksız ağladı, sabahta 05.15te uyandık 06.30a kadar hiç uyumadı, önceki uyanışları saymıyorum 🙈
Yasemin-kckdgn ikiaslanannesi benim ki doğduğundan beri uyumuyor sağolsun doktor neler tavsiye etti hepsini yaptık yok uyumuyor en derin uykusu 20 dk gece bile artık uykuyu sevmediğini karar verdik hasta olur bir sürü ilaç içer mesela ağrı kesiciler antibiyotikler uyku yapar dimi yok anam bunda gram uyku yok bu aslanları uyutup başında belgesel çeken belgesel kanallarını arayacağım acaba onlar ne vuruyorlar aslanlara bir tek onu denemedim😶
ikiaslanannesi Yasemin-kckdgn aaa ciddi misin. Gündüz uykusu nasıl peki. Yani bir rutin falan olusturdun mu hiç. Çünkü normalde benimki akşam 10 da uyur sabaha kadar uyanmaz. Arada nadir böyle uyumadigi zamanlar oluyor işte