Yusufayse Almak istiyorum,trendyolda yorumlara bakıyorum farkli urunlerin,,illaki bozuldu,gırgır gibj temizliyor, haritaya uymuyor vb gibi kotu yorunlar var,10 15 bin arasi arıyorum, sizin kullandiginjz ve memnun kaldiginiz var mi ama fiyati cok ta olmayacak..
sseymanur Yusufayse bir hafta önce xiomi vacum s10 aldm haritayi kendsi cikartyr kurulum asamasnda zaten memnunum ve çocuklu evde olması gerekn bir icatmis kesinlikle
Mayaden Yusufayse fakir rs770 bahsettiğiniz sorunların hiçbirini yaşamadım çekim gücü de gayet iyi 🌸yorumları da iyi
Alerjikrinit Yusufayse benim bi arkadaşım var bizim yaşadığımız yere taşındı. Doktor sordu önerdim beğenmedi, temizlikçi istedi önerdim beğenmedi, doğum doktorum benim hayatımı kurtardı nerdeyse onu önerdim beğenmedi. Bazı insanlar naparsan yap bir şey beğenmez . Robot süpürge koltuk ve yataklarınızın altına girecekse mükemmel pratik. Benim xiaomi
Yasemin5 Yusufayse Roborock Q7Max. Çok menunum 5 dk da evi taradı haratiladı ki evim çok büyük. 1 saatte tüm evimi süpürüp siliyor şarjı bitmeden %40 gibi bir şarjı kalıyor. İstediim odayı seçip gönderiyorum, istediğim alanı işaretleyp gönderiyorum. Evim 130 m kare. Çekiş gücü çok iyi sadece 10 günde bir kıy köşe temizlik yapıuorum. Yani ayda 3 kere☺️ onun dışında hep robotum çalışıyır ve biri temizlemiş görüntüsü oluyor evimde🤌🏻 11.800 e aldım.
tombikdonerkankasiiskender Ben iki sene önce xiaomi vacum mop pro almıştım ama memnun kalmadım sattım haritayı karıştırıyodu ben salonu süpür diyodum mutfağa gidiyodu kafası karışıyordu sürekli bazen pirinç gibi taneleri çekmiyodu bir ili ay anca kullandım saattım sonradan ama suan ki modeller belki daha gelişmiştir bilmiyorum
Busrammmm Yusufayse ben beko aldım 2. El ama teşhir ürünü de olabilir tam bilmiyorum 4bin TL ye aldık yani biraz mıy mıy geliyor bana ben yokken süpürsün ayağıma dolaşsın istemiyorum hep bir yerlere takılıyor bu sefer de ben gelene kadar çıkamıyor öyle kalıyor şarjlı süpürge alsaydık keşke diyorum çok beğenmedim robot süpürge olayını
delirmeceler Yusufayse benim 14-15 aydır dolapta duruyor ikizlerim yere atıyorlar xiaomi vaccum mop pro var ben aslında çok memnundum ama şuan kullanamıyorum dikey süpürge daha çok işimi görüyor şuanlık
Ecevren Eger almak istersen bnde vacum mop pro 2 var, sadece 2 kez kullanıldı suabat ayında alındı garantisi devam ediyor, sana satabilirim. Neden satıyorsun dersen bnm kendimin s7 var, görümceme s0rpriz olsın diye onu almıstım kullananlar nişir cok iyi süpürge ama görümcem klasik türk kadını onun yaptıgınu ben 30 kez yaparım diyerek begenmedi. Sadece 2 kez kullandı bnde dedim satıyorm geri o zaman
anorganikanneeee Yusufayse beklentinize bağlı tamamen. Ben 3 yıldır kullanıyorum memnunum. Koltuklarım ve yatakların ayakları yüksek o yüzden altlarını da temizliyor. Tabi ki bir elektrikli süpürge performansı beklenemez, köşeleri çok iyi almıyor çünkü ama ben memnunum. İyi ki almışım