SemaKa Kızlar bebeğim 4 aylık oldu sağlık ocağı kan ilacı verdi ama herkes onu kullanmayın diyorlar sizler ne kullandınız
silaa66 SemaKa sağlık ocağının verdiğini kullanıyorum hamileyken de aynı markanın hapını kullanmıstım doktorum kullan dedi 💚
Sevval1507 SemaKa bizde dört ayligiz sizin degerleriniz mi düşük tu bizimki sadece d vitaminine devam dedi
Motherbiri SemaKa bizim doktorumuz sağlık ocağını önermedi paraben içeriyor diye biz de doktorumuzun önerdiği kan ilacı ve d vitaminini aldık
Masalina12 SemaKa vanada verdi hemşireme sordum dedi güvenle verebilirsin dedi diş çıkarıyorsa sadece değmesin oraya demek çürüyor
motherisbackk SemaKa ben bestiron kullanıyorum. Araştırdığımda en temiz içeriklisi oydu. Ama bebeğim ondan nefret ediyor (tadı zeytinyağlı portakal) demir yüzünden kaşık reddi oluştu😬 (ki burada kiminin bebeği de çok seviyormuş) şimdi oceana geçicem galiba yoksa halim harap
gunesin-annesi SemaKa özelde gittiğim doktor önermedi sağlık ocağının verdiği vegaferonu. Globest biofer diye bir ilaç yazdı onu kullanıyorum. Çok şükür bir sıkıntı olmadı 10 gündür kullanıyoruz. Bu ilacın özelliği fazla demiri vücuttan atıyormuş
iremp gunesin-annesi kac damla kullaniyorsunuz bebeginiz kac aylik. Bizede doktor onu onerdi 10 damla dedi ama cok gibi geldi
Gmzcbt21 SemaKa değerlere mi bakıp veriyorlar yoksa direk mi basliyorlar. Benim de oğlum 4 aylık kullanmiyoruz
Dahabirmavi SemaKa ocean kullanıyoruz devletin verdiğine dişleri çürütüyor dediler risk alıp kullanmak istemedim
gunesin-annesi iremp tam 4 ayı dolunca başladık. 5 damla olarak. Ayın 11 inde 5 aylık olacak tekrar kontrole gideceğiz. Artırır mı bilmiyorum. Normalde kilosu kadar veriliyor ama bir anda 7 damla fazla gelir dedi. 5 ile başlayalım dedi. 10 damla bana da çok geldi açıkçası.