Leylayunuss Oğlum 4ay 3günlük sütümün yetmediği zamanlar olabiliyo ara ara pirinç unu versem olabiliyomu nadir veren anneler varmı
Rabiaustkt Leylayunuss veriliyor bende veriyorum arada ki eskiler bizi hep pirinç unuyla büyütmüş zaten cnm
Dln Leylayunuss sutunuz yetmiyorsa mama verin.daha cok kucuk bebeginiz.bagirsaklari bile daha tam gelismemistir.tabi tercih yine de sizin
Zeynepnisa Leylayunuss bizde 4 ay 3 günlük olduk bugün kızım var ☺ bende bunu merak ediyordum biz mama kullanıyoruz zaten evde vardi pirinç unu aklima geldi ama nasil yapılır ne kadar verilir bilemedigim icin veremedim
Zeynepnisa Rabiaustkt rica etsem nasıl yaptığınızı tarif edebilir misiniz ne koyulukta olmali neyi ne kadar koymaliyiz 😊
Zeynepnisa Leylayunuss onu anladim da pisirmesi ne kadar miktar su koyucaz nasıl yapıcaz onu bilmiyorum
Leylayunuss Zeynepnisa yarım çay bardağına bi tatlı kaşığı koyup pişiriyorum sonra soğuk su dolu bi kaseye cezveyi koyup ılıdıktan sonra içine bi çay kaşığı zeytinyağı ekliyorum bukadar