melegininannesi38 Kizlar bebeğim doğduğundan belli sağ göğsümü emmek istemez hep solu emiyo tek taraflı emzirmek sut azaltır mi bazen sagip veriyorum bende ama oda zor oluyo ya
Havalibebek melegininannesi38 Bende hep solu emzirdim sağın sütü tamamen kesilmişti ama solda sorun olmadı emdi şükür
bal67 melegininannesi38 bende sağı emziremiyorum ama sağ göğüsümden az süt geliyor sagiyorum günde 1 kez 30 cc ancak çıkıyor sol göğüs artı mama veriyorum
betulggd melegininannesi38 aynı problemi yaşıyorum sağ mememi farklı pozisyonda emiyor ama zor bi pozisyon ben de sağıp veriyorum sol göğsümde de süt çoğaldı emdikçe ama gece yetmiyor mama desteği veriyorum bu yüzden
melegininannesi38 Havalibebek bende kıyamıyorum ya sola gelince öyle agliyo sut yeterli oluyor mu ozmn cnm ilerleyen zamanlarda
melegininannesi38 bal67 ben sagi emziriyorum arada solu da sagiyorum genel olarak sagiyordum da bugün sağamadim kaynana kayinbaba ile yaşayınca zor oluyo
Ssude melegininannesi38 😢 benim kızım da sol memeye sinir oluyordu tersten denedim hep sonradan sevmeye başladı. Yani sağ kadar hızlı almıyor aslında ama alıyor. Biraz daha tersten dene ya da uzanarak deneyebilirsin o memeyi vermeye.
Zahideee0742 melegininannesi38 benim bebeğimde sol göğsümü almıyor sürekli sağı emziriyorum bana yetiyor bebeğim doyuyor çok nadir yetmediği zamanlarda iki ölçek mama desteği yapıyorum sol göğsümü de sagiyorum ama günde bir kez 40 CC felan çıkıyor onu da veriyorum bu şekilde ilerliyoruz.
Zahideee0742 melegininannesi38 evet az azaldı zaten ama sağ göğsümü sürekli emziriyorum gündüzleri 2 saate geceleri 3 saate bir bence stres yapmayın herşey olacağına varır ben çok stres yapıyordum sütüm azaldı şimdi saldım gitti
Matruska6 Bebeğim 10 aylık. Benim de tam tersi solu emip sağı emmiyor. Şuan göğüslermin biri büyük bir küçük yamuk bir görüntü var.
anniiiii melegininannesi38 benim de öyle solu almadı hep sağ bide mesela ettiğim sağ göğsümün rengi. Açıldı diğerinin rengi açolmaz mı emmediği için
melegininannesi38 Ssude valla yan yatarakta denedim ne biliyim diğer türlü xe yok almiyo il zamanlar alırdı tekrar birakti
melegininannesi38 Zahideee0742 yok bende takmıyorum zaten artık da sanıyorum sadece yapacak bisey yok