Tuananinannesi Merhabalar Sevgili anneler, 3.5 Aylık tombik bir kız bebek annesiyim buzlukta çok fazla sütüm var ve çalışan bir anne değilim isteyen olursa buZluktaki sütlerimi vermek isterim. Sigara kullanmıyorum. Sağlıklı besleniyorum.
Cciihhaann Tuananinannesi Merhabalar ikiz bebeklerim var 15 günlük ve annesinin sütü kesildi vermek isterseniz ihtiyacımız var
gayeceee Tuananinannesi ne güzel bir insansınız siz... Allah sizi ve ailenizi bütün kötülüklerden korusun...
Esra35 Tuananinannesi size neresi uygunsa alabilirim en kısa zamanda araçla geliriz biz. Çok teşekkür ederim gerçekten çok ihtiyacım var süte. Ben numaramı yazayım mesaj atar misiniz bana. Yabancı olunca aramaları açmıyorum 05446220186
Muhammedyusuf Tuananinannesi ah ah İzmir ve Seferihisar Güzelbahçe ne günlerim oldu ya orada 😅 eşim kara harp okulundaydı ev tuttuk ben yalnız kaldım eşim de hafta sonları geliyordu paso gezdim yalnız başıma 😂 Seferihisar Urla kavşağında inip sahil boyu yürürdüm okula kadar . Alakası yok ama anilarım depreşti birden😂
Tuananinannesi gayeceee amin çok teşekkür ederim hepimizi korusun 🙏 hepimizin birbirimize ihtiyacı var 🙏
Guler35 Merhaba İzmir Bornova’da oturuyorum kızım 2 aylık ve sütüm fazla sağıp buzluğa attım lazım olur diye ama çok şükür gerek kalmadı isteyen olursa bağışlamak istiyorum sigara alkol vs. kötü beslenme gibi alışkanlıklarım yoktur