alyaduru0206 Merhaba anneler, eşimin üc gunluk bir izni var degerlendirelim dedik. Termal otel veya herhangi gidip hosuna giden bir yer varsa önerilerinizi bekliyorum. Kafamız karıstı nereye gidecegimizi bilemedik.
Umay-gmz alyaduru0206 bizde aralıkda gideceğiz brnde bekleyim burda😁bebeğim 2 aylık olacak nasıl olur bilmiyorum
Mtbuaaa alyaduru0206 sonbahar bolu demek Kapadokya demek urfa demek ağva demek sapanca demek 🥲 Sonbaharda her yere gidiler canım mevsim
nazlimom_ alyaduru0206 biz termal otele gideceğiz bu soğuk havada en iyisi bence😂 haymana da Armada Grannos termal otel
Dilruba_1 Afyonda Kütahya da çok alternatif var Korel vs de iyi Hatay’da ottoman palace vardı ben en çok orayı beğendim ama depremden sonra son durumu nedir bilmiyorum
Dilruba_1 BurcuKucuk ben de çoğuna gittim afyonda da isimleri aklıma gelmiyor artık ya Oruçoğlu vs de var onu da beğeniyorlar Bi de NG Afyon wellness var orası da çok güzeldi Güral otel Ama ottoman palace ben de iz bıraktı yıkıldı mı bilmiyorum depremden sonra hala gitmek istediğim bi yer
melera Nevşehir Kapadokya canyon cave otelllll🥺🥺😍😌😌😌😌mükemmmeeeeelllllll kendinizi eski bir döneme ait hissediyodunuz herşeyiyle başka bir dünya🥰
sevvalaydn alyaduru0206 Bolu’da sarot termal otelleri tavsiye ederim biz termal palas olanı tercih etmiştik çok güzeldi
Barbekusos alyaduru0206 bolu abant masal evler. Kocaeli papuli koy evi. Sapanca elite world. Kirklareli te ora ve Kirklareli nefes mekan. Bolu mengen hindiba