Rezene , anason, havuçlu Dereotu salata ,hurma , kuru incir , özellikle dut kurusunu kaynatıp suyunu içmek ve dutlarını yemek ,tahin ve tahinli helvalar tüm bunları 2 ay yaptım ama çılgınlar gibi herkesin sütüm yok mu demesine magruz kalarak psikolojik olarak çökmüş gibiydim normal doğum yaptığım halde sütüm yok diyordum ki baştan beri mama artı meme şeklinde gittik ama anne sütü yok dicek kadar yoktu. Sonra sebebinin bebeğin aktif emmedigi olduğu gerçeğini ogreninceye dek. emzirme danışmanligi aldım silikon üç kullaniyirdum onu birakmamk ve bebeğimi emzirip sütümü arttırmak için. Onun dediklerini yazıyorum şimdi . Tüm bu saydiklarimi ye ve günde 1 tane malt içeceği iç ayrıca 3 litrenin altına su da düşme ve 10ar dakika goguslerine önce mesaj yap sonra sağ dedi ama inan ki hiç biri ise yaramadı o kadar yediğim şeyler hele sağmak çıkan sutyngirdukce ağlardım. Tek çözüm silikon ucu bırakıp bebeği doğru porsiyon ile memeye tutturup emmesini sağlamak ve o günden sonra sık sık memeye aldık onu emmesede biliyorum ki sütüm yok aferdesin memem dışarda olacak kadar sık alıyordum . Biberona aşıktı benim çocuğum bırakmak imksansiz di. Önce kaşık biberona geçtik sonrasında mamasnin dozunu artttirmama kararı aldık ve da çok memede durmasını sağladık. Çok dua ettim vallahi çok yalvardım Allah’a çok zor günlerdi seni çok çok cokkkk iyi anlıyorum. Hele herkesin sorması ızdırap gibidi bir de gwese akıl veriyor.