Celik02 Kızlar bebeğimin yattığı oda 23 24 derece bugün lcw den uyku tulumu aldım orda da sadece 1.6 tog olanlar varmış gece içine ne giydirmem gerekir sizce ?
Bugleminannesi28 Celik02 sadece zıbın oda en incesi çünkü 22-24 derece sıcaklığa 1 tog yeterli oluyor
Celik02 Bukii ay benimki de sürekli üstünü açıyo üşütmesinden korkuyorum 1.6 ya sadece zıbın giydirsem yeterli olur mu acaba
mrsfly Celik02 tabiii lcw nin tulumlarının içinde kart var gösteriyor kaç togg a ne giydirmek lazım diye. Fazla kalın giyditmek bebek için hiç sağlıklı değil
Celik02 mrsfly daha önce bir yerde denk gelmiştim bunlarda yoktu maalesef denicem ozaman üşürse içine bir şeyler giyrdiririm artık üşümezse de zıbınla devam
Alyakbr mrsfly bende uyku tulumu aldım ama yazmıyor kaç olduğunu bilmiyorum magzadan aldım bebek magzasi uyku tulumu bölümüne gittim aldım ama kartında vs yazmiyor
Mrve11 mrsfly bende lcw den 1.6 tog tulum aldım ama bu tabloda yok 1.6 tog da 22-24 derece oluyor bizim evin sıcaklığı ne giydirmem gerektiğini anlamadım açıkçası 22-24 dereceye göre 🙄
Celik02 mrsfly lcw mağazadan aldım sadece 1.6 bulunuyodu yattığı oda 23 24 arası değişiyo ama bana çok serin gibi geliyo içine sadece zıbın giydiriyorum o da yeterli oluyor ne üşüyo ne terliyo
Celik02 Bugleminannesi28 sadece zıbınla yeterli oluyor 1.6 tog bana serin gibi geldiği için bazen üşür mü diye düşünüyorum ama ne üşüyo ne terliyo tam idael 😊