Elifturcan Kızım 7 aylik bugün üstünü değiştir ken göğüs uçlarının sistigini gördüm ve sertleşmiş neden olur daha önce başına gelen varmi doktora götürsem mi
Esma_1616 Elifturcan bebeklerde genelde bu olur diye biliyorum bebeğe duş aldırırken göğüslere masaj yapın derler ne kadar doğru bilmiyorum tecrübeli annelerimiz vardır inşallah
Bsrkrk Elifturcan bizim doktorumuz masajin kesinlikle yapilmamasini soylerdi bu konuda. Yapilirsa enfeksiyona sebebiyet verirsiniz. Siz doktorunuza danişin yapmadan once
Elifturcan Esma_1616 ilk zaman vardı ama geçmişti bugün üstünü degistirike. Fark ettim biraz korktum acaba canı yanıyor mi diye aklımdan geçirdim
Metesmom Elifturcan yenidoğan döneminde bu olunca sıkıp ovalamayın deniyordu, yorumlarda masaj yapın denmiş ama siz doktora danışmadan müdahale etmeyin derim.
MeetJoeBlack Elifturcan ilk doğduğunda bizim bebeğimizde de vardı, doktor kesinlikle elleme masaj yapma bastırma demişti. Sizin ay itibariyle aynı durum mudur bilemiyorum tabi.
Elifturcan Bende biliyorum sıkıp elleme meyi ama ben korunduğum halde ve sipiral olduğu halde hamile kaldım hormonları. Tekrar değişmiş olabilir mu bu ona yansır mi onu bilemiyorum