ozgealpaslan Yasayan varmı normalde aşrı iştahlı bi çocuk degil ama suan hersey zorla yedryorum nerdeyse önerisi olan varmı acaba 🤔
Feyzosumunannesi ozgealpaslan 18 aylik oldu bitti hep istahsiz oyunlarla zar zor yediriyorum gezerek yiyor resmen peşinde koşturuyorum 🫠
ankakusu5058 ozgealpaslan benim oğlum iştahı çok iyiydi herşeyi yerdi yani pek seçmezdi 18 aylığız yaklaşık iki aydır yediği şeyleri yemez oldu çorba içiyor ama yemek yemiyor kahvaltı yapmıyor genel bişi mi aceba
gulceninannesiii ozgealpaslan iştahsızlığından dolayı 18.ayında anne sütünden kestim , hiç değişmedi. Zor güç oyunlarla biraz yiyor. 22 aylık oldu hala aynı
ozgealpaslan Feyzosumunannesi bende oleyım hiç yemek ısetemıyo napcm blmyrm oglum çok zor bnm uykuyla arası yok pek umarm duzelr azda olsa yerdı eskıden.bklm
ozgealpaslan ankakusu5058 bizim eh hep zorla yedryorum azda olsa saun tamamen aglayarak yemıyo mesela tuah çizgi film felan açyrm 2 lokma geçmıyo yada yemoyo umarım bu evre çabuk geçer
ankakusu5058 ozgealpaslan ah İnşaAllah geçe ya bi de birinin yanında yemek yedirince de benim oğlum bi süre yemek yemez oluyor