suilesu kızlar bu hastanede bebeğine göz muayenesi yaptıran var mı nasıl oluyor neler yapıyorlar ne kadar sürüyor detaylı bilgi verebilir misiniz
edadm suilesu canım benim bebeğim 26 günlük göz muayenesi ne zaman oluyor işitme testine çağırdılar ama göz demediler. doğduğu gün mü yaptılar acaba muayeneyi
gulsahnurylmaz Rutin olarak bakıyorlar reflekslerine daha sonra bir cihaz ile karanlık bir oda da sizin kucağınız da ölçüm yapıyorlar
suilesu edadm canım işitme testini doğduğu günün ertesi sabahı yaptılar göz muayenesini 1 aydan sonra yapıyorlar biz 4 aylığız ama götürmedim içime dert oldu ne yaptıklarını merak ettiğim için sordum bende
gulsahnurylmaz edadm ben 6 aylık olduğunda götürmüştüm ama bir yaşına kadar mutlaka gösterin demişti doktorumuz
gulsahnurylmaz suilesu hayır uzaktan 3d gözlük gibi bir şeyle bakıyorlar o ışık direk bebeğin gözüne geliyor zaten sonra çıkan değerin fotoğrafını çektirmişti bize doktor bi sıkıntı olursa gösterirsiniz bi problem yok diye
Betlerdem gulsahnurylmaz bende bebeğimi göz muayenesi için o hastaneye götüreceğim ancak nasil randevu alınıyor tam bilmiyorum siz göz muayenesi icin nasil randevu almistiniz