Aynenkanka Uzmanlar beslenme esnasında kaşıkla sıyırmamak gerektiğini söylüyorlar buna dikkat ediyorum ama nedenini bilmiyorum. Neden sıyırmamalıyız ağzından kaşıktan taşanları😅
2boymommy Aynenkanka ay daha neler cikacak ya amaaann söyle yapmayin böyle yapmayin bizim annelerimiz bizi nasil büyütmüs allah askiina😂
Aynenkanka beyzzsenturkk_ ya evet yeni adetler de sebebini merak ediyorum sıyırınca noluyor mesela bebek içinden yazıklar olsun yine sıyırdın falan mı diyor nedir yani🤣🤣
Aynenkanka 2boymommy evet ben de bunu sorguluyorum yani muhakkak o dönemin de yanlışları vardı ama yemek yedirmek gibi basit ve hayati bir konunun bu kadar komplike hale getirilmesi sinir bozucu bence 🤯😝
Babybloom Aynenkanka hiç duymadım böyle bir uzman görüşü. Hirdim araştırdım yine yok, kim diyo ki bunu
Aynenkanka Babybloom instagram bilgisi, herseyiyiyenbebek diye bir sayfada gördüm en son, ondan önce de ismini hatırlayamadığım çocuk doktorlarının sayfasında rastlıyorum ara ara
2boymommy Aynenkanka aynen öyle ve nedense o bahsedilen siyirma islemi benim en cok hosuma giden sey 🤣🤣🤣😅
Burcak52 Aynenkanka şöyle okumuştum; ağzını temizlediğinde bebek yemek yemenin pis bir şey olduğunu düşünürmüş😬yani buna benzer bir şeydi. Yemeği kirlenilecek bir şey olarak görmesinler diye
Aynenkanka Burcak52 bence çenede yemek kalıntısı olması daha rahatsız edici, bebeklere sormuşlar mı acaba aşko böyle mi düşünüyorsun diye 😅😅
2boymommy Aynenkanka aa niye ki😅 Valla ben bu oglusumdada yaparim yazik cöpe gidecegine oglusumun midesine girsin 🤣
Zeytin-gozz1 Aynenkanka ben hiç yapmıyorum çünkü ağzına minicik minicik vermek zorunda kalıyorum. Tatlı kasiginin ucunda veriyorum yoksa öğürüyor malesef. Bu arada 2 buçuk yaşında ve aşırı iştahsız bir çocuk.
Aynenkanka Zeytin-gozz1 yaa üzüldüm😔 beyorganik in bey-mix i var pekmez karışımı benim oğlum 7 aylık sabahları 1 çay kaşığı veriyorum iştah açıyor katkı maddesi vs yok alıp deneyin isterseniz işe yarıyor bence hem de bağışıklığını güçlendiriyor. Bi de vitamin değerlerine baktırın demir ve b12 eksikse iştahsız oluyormuş çocuklar