Ipek-Huriye Kizim 17 aylik iştahı hic yok. Sadece beni emiyor ve kilosu da sınırda. Doktor emzirmemi sonlandirmami soyledi. Ama kizim sadece emerek uyuyor ve cok fazla emmek istiyor. Nasil biraktirabilirim tecrubelerinizi paylasir misiniz?
Denizpoyrazz Ipek-Huriye konuşarak anlamıyorsa eğer birseyler surebilirsin oğlum şuan 4 yaşında. 32 ay emdi. 2 yaşına kadar konuştum anlattim güzelce asla.birakmadi daha çok bağlandı. Ve hicbisey yemiyodu sadece beni emiyodu. 2 yaşından sonra artık.yapicak bisey bulamadım 32 aylikti en son hagla emiyodu etmeden asla uykuya dalmazdi. Bende hamileydim aynı zamanda. Limon sürdüm son çare. Hemen birakti bidaha istemedi. Allah kolaylık versin canım.
Ipek-Huriye Denizpoyrazz tesekkur ederim😏 bakalm nasil bir surec bizi bekliyor. Peki emmeyi birakinca nasil uyuttun? Emmeden asla uyumuyor cunku ben nasil uyutacagim onu dusunuyorm kara kara
Denizpoyrazz Ipek-Huriye kusurabakmayin yanıtınız yeni gördüm. Ne yaptınız ayırdınız mi memeden. Ben yanina yattım konuştum sohbet ettim biraz sonra hafi artik uyumamız lazım dedim uyudu o şekilde. Zorluk çıkarmadı hiç.