sahim Bebem gündüzleri en fazla 45 dk uyuyor. Bu beni bitirdi artık. Ne önerirsiniz nasıl uzatırım bu uykuyu denedim faydasını gördüm dediğiniz neler var 😕
etuerk sahim 45 dk ve az uykularda 15 dk uykuya döndürmeye çalışmak gerekiyormuş yani 15 dk geri uyutmak için uğraşacaksınız. Ben bu yöntemi iki üç gündür deniyorum bebeğim 3 aylım adapte oldu gibi ilk gün uyandı aldım geri uyuttum 10 dk da uyudu 1 saati tamamladık derken süreler uzadı bugün 3.gün sabah uykusunu ben hiç dokunmadan 1 saat yaptı galiba öğrendi. Ayrıca ben odayı karartıyorum ve odadan çıkartmıyorum
Esranurrdenizz1 sahim keşke 45 dk olsa… 20 dkyı geçmiyo hemen kalkmaya çalışıyo uykuya geri döndürmeye çalışuyprum uyumuyo oynuyo ediyo yarım saat 1 saat sonra uykusu geliyo. 5 aylık bu arada
Yagmur_24 sahim 6 dk ve 5 dk yı yazmadım ki kendi moralim bozulmasın çünkü cam çerçeve indirmek istiyorum yapmasam da hayal ediyorum
sonbezbukucu 6aydan önce kızımda öyleydi 6ay 1 günlük iken yüzüstü uyumayı keşfetti ve uykaları 1 1,5 saate çıkmıştı. bebeğiniz 6ayda büyükse yüzüstü uyutmayı deneyebilirsiniz
sahim sonbezbukucu 4 buçuk aylık ama yüzüstü uyutuyordum gözetim altında artık sevmiyor yüzüstü ağlıyor hep
biradamavisi sonbezbukucu evet benimde 6 aya kadar yarım saat falann uyurdu sonra yüz üstü yatırdım bir de o uyandıkça tekrar uyuttum hep öyle uzamıştı.
asortikpanda Benimkide 8bucuk aylik 30dk filan uyuyor 2 kere suan emekleme tutup kalkma siralama dönemi bence bu yuzden uyumak istemiyor hep keşifpeşinde
sahim etuerk deneyeyim 15 dk yu ama yarım saat uyuyup uyandığı anda etrafa gülücükler saçıyor hiç uyuyacak gibi durmuyor 🤦🏻♀️