Benesleminannesiyim Kızlar bu ilacı kullanan var mi kızım için kullanıyoruz kızım içmiyor ben bu ilacı neyle karistirabilirim
Betelgeuse_ Benesleminannesiyim kullanmadım ama prospektusunde yazar neler ile alınabileceği, en kotu bir eczacıya danisabilirsiniz
Duyulurum Benesleminannesiyim kaç aylık? Şırınga ile kandırarak verebilirsiniz. Biraz büyüsüyle bu da işlemez hasta olunca da iyice nazlı oluyorlar. Geçmiş olsun.
Abcde12 Benesleminannesiyim Benim kızıma da doktor vermişti Bi iki gün içirdim daha sonra ortalığı yıktı ne yaptıysam olmadı bende bidaha zorlamadım bıraktım zaten 2 günde de Bi fayda görmedim osmolak devam ettim kabızlık sorunumız hep devam hiç geçmiyor inşallah siz içirip faydasını görürsünüz
Benesleminannesiyim Duyulurum çok zor iciriyorum tuvaleti düzene girince bırakıcaz 3 yasinda o kadar her şeyin farkında ki
Benesleminannesiyim Abcde12 bizimde doğdu doğalı kabiz doktorumuz verdi içirince fayda ediyor çok güzel ama içermek çok zor çikolataya karıştırıp falan veriyim diyorum bilmiyorum
Abcde12 Benesleminannesiyim Doktorunuza sorun isterseniz mama içiyorsa belki içine koysanız bende bilemedim.kızıma osmolak içiremiyorum mamasına karıştırıyorum
Benesleminannesiyim Abcde12 pudinge karıştırıp bol suyla veriyorum sordum bunu yiyor çok şükür teşekkür ederim 🙏🙋♀️