sosisvesalam subatmasali sallamaya alıştırdıysan başka yöntemler işe yarar mı bilmem. Ben yatırıyordum beşiğine eline bi kıyafetini verip poposunu pışpışlıyordum hemen uyuyordu. İlk günlerden beri yapıyordum böyle alışmıştı
umay97 subatmasali daha alışkanlık oluşturması için çok erken sallayarak uyumasını istemiyorsanız bir an önce bırakın kucağınızda sallamak daha iyi ayaktansa
Seher11 Bende kucağımda pış pışlıyorum poposunu bazen sallıyorum uyuyor. Sallamak bence çok kötü bir şey değil. Sadece ayakta sallamaya pek alıştırmayın dışarda zorlar sizi.
adaatuna 35 günlük benimki de, ya göğsüme yatırıp uyutuyorum ya da yarım kundak yapıp kollarıma alıp pış pış yapıyorum poposuna vuraraj
subatmasali adaatuna ya benimki uyuyor beyaz ses de açıyorum ama sürekli uyanıyor 3 gün önceye kadar öyle güzel uyuyordu ki 2-3 saat uyuyordu 1 saat uyanık kalıyordu max 1.5. Şuan gözler hep aralık
Kuzularinanasi subatmasali ben hic sallamaya alistirmadim.karni doyup emince ztn uyuyordu.o sekilde gitti hep.ben ise gidince de sutunu icip hafif bi kucakta sarilma ile uyudu bakicida.
helloobitchs subatmasali yarım kundak yapın kucağınıza alın emzirir pozisyonda popişine yavaş yavaş vurun piş piş diyin hemen uyuyor yani benimki öyle
Kuzularinanasi subatmasali memeyi sevmeyen yokki.benimki de hala emdikce emer yani biraksammm.ama zamanla doydugunu fark edip birakir memeyi suan kucuk siizinki birakin emsinn
msacarr subatmasali anne karnındaki güveni kucakta ve memede bulur bebekler ilk bir kaç ay çok normal :) annelere ihtiyaçları var güvende hissetmek için