Deletedmom_78 Merhaba 26 aylik oglum oglen uykusu zamani hayir hayir diyor agliyor istemiyor iyi diyorum tamam uyuma aksam 5 6 gini uyya kaliyor 😂yani ben anlamadim ne yapmak istiyor 🫠
berikomoms Deletedmom_78 24 aylık aynı hayıy anne hayıy istemiyom diyo hadi yatalım kapat gözünü gözlerin yorulmuş dinlensinler diyip kandırıyorum şimdilik 😂
Friends Deletedmom_78 çocuklar çok inatçı ya. Benim oğlanda beni gündüz uyut gece uyutma diyenlerden. Keşke uykunun önemini anlasa. Daha 17 aylık ama patron mübarek. İstemediği hiçbir şeyi yaptıramıyorum. Allah yardımcımız olsun anneler😆😁
Deletedmom_78 Ceka tek uyku yapiyor zaten hayir hayir diyo uyumak istemiyor ama yastiga yatinca uyuyo😂
berikomoms Deletedmom_78 inatlaşma dönemi sanırım 😂 hayır demeyi istemiyom demeyi öğrendi herşeye hayır diyo resmen çatışıyoruz
Ozlem2904 Deletedmom_78 2 yaş sonrası hayırlar çok oluyormuş belki hayır demek için hayır diuodur 😅 ama aynı zamanda 26.ayda gündüz uykusunu bırakan çok okudum burda
Deletedmom_78 Ozlem2904 evet ben zaten col zorlamiyorum ama uyutmayinca aksam 5 6 gini oturrdugu yerde uyuyo🫠ee oglen yatmaya direniyor yatincads hemen uyuyo🥲sanirim inatlasmak istiyor cani😌