hayatgzl Kızlar 3-4 ay önce arıtma taktırdım o zamanda beni su faturası 1300-2400-1600 şeklinde geldi kafayı yicem imkansız yani evde 3 kişiyiz zaten arıtma yapmış olabilirmi? Ben tasarruf sağlıyo diye biliyorum ama bu faturalarda asla normal değil
Ceka hayatgzl ohaa pardon. One yaa. Arıtma ile alakalı değil bence. Baskasının faturasını size geçiriyorlar. Görmediğimiz şeyler değil çok şükür 😤
Srcz hayatgzl arıtma ile alakalı ya instagram da bi video görmüştüm. Atıyorum mesela 1 litre su mu doldurulacak onun yarısını arıtıyor o su boşa gidiyor.
lamiakus hayatgzl canım su saatin bozulmuş senin o kadar su imkamsız gelmesi. Belediyeye müracat et saati söküp inceliyolar bozuksa paranı geri alıyorsun
Mtzzeynep Srcz iyide arıtmayla alakalı olsa 3senedir evimizde arıtma var 200tl yi bile bulmadı faturamız.
hayatgzl lamiakus bozuk olsa saat sürekli boşa dönmezmi canım fatura yazmaya gelen adam baktı ama bozuk olsa sürekli döner sayaç dedi
hayatgzl Mtzzeynep demii bende saçma buldum zatende buskideki çocuk arıtmamı var diyince acabamı dedim
arslaninannesi98 hayatgzl arıtma cihazı size 1L su verebilmek için 7L çeşme suyu harcıyor. Tabiki arıtmadan. Hem sağlıklı da değil
lamiakus hayatgzl o zaman siz suları açık bırakıp gidiyosunuz 🤣 baska acıklaması yok hepimiz arıtma kullanıyoruz normal geliyor
Aloneeee hayatgzl yani ben 2 senedir kullanıyorum canım faturamı etkilemedi öyle. Evet faturayı etkilediğini söyleyen de var ama bu kadarı da fazla. Kontrol ettirin. Mutlaka bir sorun var kaçak su kullanan felan olabiliyorsa öyle bir durum vardır 😬 mümkün değil arıtıcıdan öyle artması. İnşaata su mu çekiyorsunuz o su faturası ne 🫣 su faturam 200-300 arası geliyor benim
hayatgzl Aloneeee bende aynı şeyi söyledim adama canım😂 maksimum 240 gelirdi bizede ama 3 aydır asla kabul edilebilir faturalar gelmiyo. Doğalgaz bile mamsimum 1800 gelir😂
annesininbiriciki hayatgzl hayir aritmadan değildir ya hali klima yorgan fln mi yikadiniz evde diycem kış geldi artık bahceniz fln da olsa yinede bu kadar olur mu bilmem misafirden yoksa bence gidip araştırın
Aloneeee hayatgzl hangi şehirde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama su hattını arayıp söyleyin baksınlar sorun vardır kesin. Arıtıcıyı felan hiç söylemeyin iyice baksınlar
Annis-ogul hayatgzl arıtma gidere yapıyor olabilir mi ? Böyle olması imkansız bi tesisatci çağırıp baktırin. Bnm evimde de arıtma var ama bn direk kendim tezgah üstü kullanıyorum Bazen direk artik şu ile balkonumu yikiyorum
Zeliff hayatgzl bazı arıtmalar size arıtılmış suyu verirken size verdiğinin fazlasını boşa akıtır aşağıdan. Bunu belirtmiş olmaları gerekir aslında takarken. Yine de bi baktırın başka bir şey vardır belkide.