karahann Sezeryanla 65 gün önce regl yaptım 45 gün kanamam oldu 65. Gün regl olmuşum yani doktorum telefonda regl olmuş olabilirsin dedi emziriyorum bu kadar erken olması cok şaşırtıcı ya
Tubatgn karahann Bende doğumdan hemen sonra regl oldum ve hala her ay oluyorum düzenli bir şekilde. Normal bir durum 😊
Suhedalm karahann ben henüz 40. Günüm dolmadan regl olmuştum doktorum olabilir normaldir dedi, sizinkide gayet normal işte
Bilgeebaby karahann yoo nesi şaşırtıcı ben tam 40. Günde regli oldum 20-25 gün normal kanamam olmuştu
kucukprensannesi karahann bende 41. Gün regli oldum. 10 gün sonra bidaha oldum. Doktoruma sordum ara kanama normal olabilir dedi. Emziren annelerde olabilir dedi. Muayene etti bi sıkıntı yoktu çok şükür 🙏
Gmzcbt21 karahann ben 33 gün sonra oldum hala oluyorum. Süt ve mama veriyordum doktorum normal olduğunu sadece emziren kadınların biraz daha geç olabilecegini söylemişti.
Heyymoms Bende 63 gün oldu 1 haftadır damla damla kahverengimsi akıntı geliyor sizde de oldumu regl olmadan önce