Tombikdonerartikcokpahali Birşey söyleyin ya zincir olmamış mı? Telefon çantası. Zincir olmadiysa kendi ipinden sap dikicem .. çok kararsız kaldım.
pivpivpivahmedmuhsin Tombikdonerartikcokpahali Bence zincir daha şık göstermiş. Ellerinize sağlık çok güzel olmuş 🌸
sedasayan1111 Tombikdonerartikcokpahali bu kadar becerikli olsam zincir yakışmamış diyenin ağzına zincirle vururdum 😅😂😂 kız yapamayan var yapmışsın birde laf mı yapıyorlar 😂😂
Tombikdonerartikcokpahali pivpivpivahmedmuhsin ay çoğu attığım kişi zinciri yakıştırmamış çok ikilemde kaldım bende çok teşekkür ederim 🥰
Tombikdonerartikcokpahali Duyulurum Yazmelegi_ _isabella Ceka sedasayan1111 alpinanneesi Eslemsi_04 Yazmelegi_ pivpivpivahmedmuhsin dayes Kızlar ya 😅 dayanamadım ve böyle de denedim ikisi arasında birini seçin 🥰🥲
pivpivpivahmedmuhsin Tombikdonerartikcokpahali Rica ederim 🙃 Zincirsiz eksik olurmuş harika olmuş bence 🌸
Tombikdonerartikcokpahali sedasayan1111 ya zincir yakışmamış diyen de oldu yakışmamış diyen de oldu kararsız kaldım . Hatta zincirlerin arasından o renk geçsem mi diye düşünüyorum şimdi. Nasıl olur?
Tombikdonerartikcokpahali Yazmelegi_ çok teşekkür ederim. Şimdi şey düşündüm,acaba zincirlerin arasından da geçirsem aynı renk ipten ?
defnezumram Tombikdonerartikcokpahali inceden geçersen zincirin içinden bütünlük sağlamış olur böylede kötü değil kesinlikle
alpinanneesi Tombikdonerartikcokpahali vay çok güzel olmuş ☺️ ben öremem hiç elinize sağlık bence zincir yakışmış farklı bir hava katmış
Tombikdonerartikcokpahali alpinanneesi ya çok teşekkür ederim Bende bilmiyordum internetten bakarak yaptım 😅🥰