Tanemduygu Selam kizlarr napiyorsunuzz bayadir post acmiyordumm kimlee burda 🤣 malum hastalil mevsimi 1 haftadir bi iyilesemedim benim kizda hasta yarin kontrole goturucem. Nasil gidiyor analik 🤣
MiracAlpinveUmutunAnnesi Tanemduygu selam 👋 Bugun guzel Allaha şükür yemeklermde hazır simdi oturdum daha 😊
Cinarinmelek_annesi07 Tanemduygu gecmis olsun benimk8 de uyuyor bende uzaniyorum sular kesik bulasik duruyor onu düşünüyorum😣😀
Tanemduygu Cinarinmelek_annesi07 saolasin canim ay varya insanin hayatla baglantisi gidiyor su eletrik gidince
Matmazell_ Tanemduygu geçmiş olsun 😊bizde ataklardan atak beğeniyoruz bugün biraz huysuzuz 🤗bi bitmedin 4 ay atağı 🤦🏻♀️
Badevehande Ayağımda uyuyor gaz sancısından yarı uyanık arada pışpışlaya pışpışlaya gazını çıkarıyorum 😊
Merveyavuzktm Yemeğim hazır bi pilavım ve ayranım kaldı oğluşum koala gibi yapıştı kollar iki yanda göğsümde yatıyor uyutmaya çalışıyorum :)
ZynpAkkaya Tanemduygu masallah Sizin ki baya büyükmüş biz daha 40 günlüğüz canım geceleri hep uykusuz