Mry0809- Kullananlar var mi? Ne kadar yararlı veya ne kadar zararlı bu mamalar? Bilgisi olanlar, aydınlatabilir misiniz ?
Damlanurrr Mry0809- kimi yararlı kimi yararsız diyor ama tercihen çok zorda kalmadıkça kullanmayın bence çünkü ambalajlı ve dışarıda beklediği halde birsey olmuyor bu mamalara içeri de tartışılır yine size kalmış
Kuzularinanasi Mry0809- bana kalirsa gereksiz ve zararli .evde de yapabilirsiniz cunku.pakete girmis herseyin isinde ne kadar organik vs dogal yazsa da bence katki maddesi var.
Mry0809- Bence de oyle ama benim yaptığım şekilde yemiyor bebeğim aynısı olmuyor ve cok zor içtiğimiz bir ilacımız var ve sadece bu mana içersine karıştırınca yiyor o şekilde verebiliyorum
Mry0809- Hic kimse dogru düzgün itimat etmiyor çoğu başlığa.Eminim ki kullanan bir sürü anne var burda ama hic kimsenin ses veresi yok niye ?
tmyckr Mry0809- valla ben bir iki kere verdim sadece sonra da vermedim hiç namnam bebek var Instagram da orda kavanoz mamaları yapıp paylaşıyor bir ara denedim nerdeyse aynı diyebilirim tat olarak hem daha sağlıklı olur bebişler için de