Minigim38 Ya kızlar kaç kez evi ilaçladık,çeşit çeşit ilaçlarla şimdi yerde değiller ama tavanda, mutfak dolabının üstünde,tezgahta, korniste oralarda geziyor yok mu bunlardan kurtulmanın yolu ya 😭😭😭😭kahverengi renkli gibi
tomvejerry Minigim38 hamam böceği galiba biz ondan üç kere üst üste fabrikadaki kullanilan ağır ilaçlarla ilacladik evi geceden sabaha kadar bütün heryeri ama evde durmadık o şekilde kurtulduk
Susamtanesimoms Minigim38 ilaçlamacı çağırın bence, çünkü kv evinde de değişik bı böcek vardı sürekli çoğalıyordu çoğunlukla gece çıkıyorlardı hemen aradım ilaçlamacıyı geldi 1 haftada kayboldular yoksa bizde çok ilaç aldık ama fayda etmedi, hamam böceği dediler bize
lamiakus Minigim38 daha demin bebeğimin yatağında o içindeyken küçük örümcek yakaladımattım dısarı benim evdede cok oluyor. Şimdi farkettim bebeğimin alnına doğru bi kızarıklık oluşmuş acaba böcek mi ısırdı
tomvejerry Minigim38 adını bilmiyorum canım eniştem çalıştığı yerde kullandıklarıyla yapmıştı satılmıyormuş ama ilaç şirketleri belki onu kullaniyo olabilir yani sizin satın alıp kullandığınız ilaclarla geçmez o demek istediğim çok ağır bişey olmalı
Balkuupu Minigim38 İlaçlama şirketleri ile görüşüp evini ilaçlattırmadığınız sürece ne ilaç kullanırsanız kullanın maalesef temizyemezsiniz 😞 biz 2 sene önce 150₺ gibi bir rakama ilaçlattırmıştık
Susamtanesimoms Minigim38 Şubat ayında 300e yaptırmıştık 12 ay etkili diyordu, birde armut uygulamasına bakın teklif alın ben ordan yaptırdım