MinelMom21 Selam anneler merhaba ben bu ayda geciktim 2 ayda bir falan 10 günlük bir gecikme yaşıyorum 6 aydır falan neden acaba
durukusunannesi_ MinelMom21 ay bende bu ay 10 gün geciktim belim de ağrıyor olacaksa olsa artık çok fazla ilaç kullandım ondandır diye düşünüyorum inşallah öyledir bebeğim daha 1 yaşında hazır değilim hiç
Feyzosumunannesi MinelMom21 5 gün gecikti öldüm tekrar dirildim 😁 2 test yaptım güvenmeyip gittim kan verdim Sonuç negatif. Adet oldum ve koşa koşa spiral taktırmaya gittim 🙈
Damlanurrr MinelMom21 bugün benim de 9. Günüm hala olmadım en son dayanamayıp yest verdim çok şükür birsey yok ama insan tedirgin oluyor benim de en fazla iki üç gün geçer niye böyle oldu anlamadım ama bi anda fazla kilo verdim doktor ona bağlı olabilir dedi
Dilaraortacc MinelMom21 tam bir ay geciktim sadece 2 hafta önce lekelenme oldu yeni döndüm geldi reglme 3 gün kaldı test yaptım negatif ama bel agrisindan dik duramiyorum 3 aylık hamile gibi göbeğim oldu
MinelMom21 durukusunannesi_ inşallah olursun canımRabbim olmayanlara nasip etsin benimki de 2 yaşında 9 gün var
MinelMom21 Ama korkuyorum da hamilelige dair bi belirtim yok aslında sadece 4 günlük bir gecikme ama sağ kasiğım çok agridi ve bugunde bacak köküne doğru vuruyo ağrısı
Esinaydinanan Feyzosumunannesi bende korunma yontemi olarak biseyler yaptirmak istiyorum ama spirala guvenemiyorum deri alti implanti daha cazip sanirim
Esinaydinanan Dilaraortacc bu ay benimde ayni sekilde aslinda reglime vardi ama cok korktum hamileysem diyeli belirtileride vardi iki bebegim arasinda 18 var ben oldum allahtanda korunma yontemi uygunu bulamiyorum
Feyzosumunannesi Esinaydinanan Kilo yaptığını duyduğum an vazgeçtim tabi ne kadar doğru bilemem ama. Dün sağlık ocağındaki ebe sordu ne ile korunuyorsun diye spiral taktirdim ama güvenmiyorum dedim hayır ekstra korunmana gerek yok %99 ilk ay kontrolünü yaptır sonrasında sıkıntı olmaz dedi tabi ben buna ne kadar güvendim aslaaa
MinelMom21 Benim 2 gün sağ kasığım ağrıdi bugün yani agrimin 2.gunude ağrı bacagima vurdu neden acaba cok merak ediyorum
Esinaydinanan Ya en etkili yontem o diye biliyorum veya bu ara biraz populer oldugu icin ama arastirirken spiralde cok fazla kaydi tutmadii veya hamile kaldim diyen cok vardi bilemiyorum bende bi saglik ocagina danisiyim