Nurumm12 Arkadaşlar 2.5 yaşında oğlumun burnu biraz tıkalı balgamlı öksürüğü var nazal yıkama solüsyonu ile yıkayıp fayda gören var mı ??
2cocukluanne222 Nurumm12 valla yikattirmiyo benim oğlan rezil oluyo denemiyorum artık Dr hep yıka sık sık diyoda yikatan yok sonra zorlayınca kulağına kaciyo al başına belayi
mervecet Ben yıkıyorum 1 buçuk aylık. 5 ml enjektör e çekiyorum serumu ayakta burnuna tazyikli şekilde yapıyorum. Banyoda yapıyorum diğer burnundan yere dökülüyor hemen. Hiç ağlamıyor benim bebek. Babyvac burun aspiratörü ile çrkiyorum burnunu mis gibi. Bizimde hırıltı ve öksürük vardı . İlk zamanlar sarı sarı geldi burnundan yapa yapa beyszladı ve azaldı. Kesinlikle tavsiye ederim. Biz Osman gönülal ın videolarından izledik. Bir de acilde hemşire yaptı ondan gördük.
Yesiliremm hunggr yatar pozisyonda kulakları için zararlı. Banyoda dik bir şekilde kucagınızda tutun başı lavaboya eğik olsun. Yarım şırınga birine yarım diğerine yapın. Hatta tamamen boşalmazsa tekrarlayabilirsiz bir kez daha zararı olmaz
mervecet @hunggr yatarak genzine kaçıyor. İlk 2,5 bir burna 2,5 bir burna öyle başladık. Sonra 5 e çıkardık. Zaten hepsi burnundan dökülüyor. 1 damla bile yapsam yatarak olmadı bizimki. Hemşire de böyle yapabilirsiniz deyince ayakta yapmaya başladık.
hunggr mervecet benim bebeğimin sanırım bir burnunda et var yada farklı birşey çünkü sol burnundan sıktığım su sağdan çıkıyor, sağdan sıktığım su aşağıya akıyor