mihracaf Kızlar kimler hangi deterjanı kullanıyor uni baby kullanıyorum kıyafetleri artık sertleşmeye başladı ve kokusu çok rahatsız edici
Minmini mihracaf duru granül kullanıyorum şu an ama bitince dalan alıcam o daha da temiz bulamadığım işin duru almıştım.
Asafveannesi1 mihracaf organik beyaz sabun rendesi ile yıkıyorum markette satılıyor granül olarak doktorumun önerisiyle bayadir kullanıyorum
Zeynali Bende şu an life by fakir aldım ama kokusu çok ağır geldi bana var mı kullanan memnun mu bende onu sormuş olayım… önceden Green Clean kullandim kokusu kalıcı değildi temizlik olarak da leke çıkarıcı kullandığım için performansını çok anlayamadım ama belki fikir olur size de 🌸🤗
MeteNaz mihracaf incia ya da siveno kullanıyorum ikisinden hangisi denk gelirse. Bulamazsam uni alıyorum sarı kapaklı olanından çünkü sadece onun içeriği temiz sarı olan yenidoğan serisi zaten
MeteNaz mihracaf incia deneyebilirsiniz. Ben yumuşatı yerine beyaz sirke ve lavanta yağı kullanıyorum herhangi bir sertleşme ve kötü koku şikayetim olmadı bu yüzden :)
Zeynepelcin @“mihracaf”#p28580580zor bir leke falan olunca bir güne yakın dalan granulle sıcak suda bekletin tertemiz oluyor
Mom_122 Uni baby kullanıyorum ama eşim marketten Bingo oksijen almış bizim için onu kıza mı kullansam acaba dedim yüzde 70 bitkisel içerikli olduğu yazıyor. Bebislere kullanan var mı acaba?
-Kuzika- Mom_122 evet. Hipoalerjenik o atopik dermatit bebeklere oyle deterjan öneriyor cildiye ben kullaniyorum.