znmte1 Kızlar bebeğime mama vermeyi düşünüyorum Aptamil ve sma arasında kararsızım kullananlar yorum yapabilir mi.?
iremkurumlu97 znmte1 doğduğundan beri aptamil kullanıyorum ben memnunum sadece çok pahalı geliyo bana
direnim_ znmte1 sma gaz çıkarmakta kolay ben zorlanmadım verdım bebegıme sma optıpro verdim aptamil kabız yapıyor genelde kilo iyi aldırıyor diye biliyorum
Tuba_44 znmte1 burda öneriye göre veremezsiniz ki mama hepsi farklı tepki verir bebeğe deneyerek anlarsınız birinin bebeğine Aptamil yarıyosa size belki kusma gaz yapacak denemeniz lazım
znmte1 Tuba_44 iki kere verdim sma mamadan iki kere de 30 cc yi geçmedi daha sonra attı mamayı acaba yaramadı mı
Fyzyslmn Baby goat veya golden goat içerik olarak temiz mamalar diğerlerinin içeriklerine bakmanızı öneririm, tek sorun gaz yapabiliyor kullanıp denemeniz lazım
hndathn Denemeden bilemezsin benim Aptamil bir cocuguma aşırı gaz yapıp hayatımızı alt üst ederken birinide ama ishalden hastanelik yaptı mesela🤷
rukiyegarip35 znmte1 sütün yeterliyse vermeni tavsiye etmem daha 1 aylık 6 aylık olana kadar emzir. Sütün yeterli değilse aptamili öneririm oğlum için kullanmıstım arkadaslarımda kullanıyorlar çok ıyı
Sapsikanne znmte1 bizim doktor hipp önermişti ama benim bebeğim içmedi sonra da sütüm arttı gerek kalmadı ama hipp anne sütüne en yakını diye biliyorum