Seda9523 kızım her gece sürekli uyanıyor bazen 3 te bazen 5 te ve uykuya kolay dönmüyor şuan 1,5 saattir sallıyorum hala uyumadı hiçbir gece deliksiz uyumuyor gündüz uykularıda azaldı artık çok yoruyor aynı durumu yaşayan çözüm bulan var mı
littlemermaid22 Seda9523 benim kızımda 14 aylık aynı şeyi yaşıyordum başta tek uyku istiyor sandım gündüz 1 kere uyuttum bu sefer gece saat başı uyandı yorgunluktan sonra anladım ki diş geliyormuş 🤦♀️ Sizde tek uykuyu deneyin isterseniz belki sizin bebiş tek uyku yapmak istiyordur
Miray17 Seda9523 18.5 aylık oldu hala çözüm bulamadım her gece uyanıp saatlerce ayaktayız geri uyumuyor. 1.5 2 ye doğru uyandı halen daha uyumadı
Babypolat Seda9523 aynı durumu yaşıyorum kızım 14 aylık her gece ilk bir iki saat uyuyor sonrası yok 15-30 dakikada bir ağlayarak kalkıyor su içiyor meme emiyor tam uyudu diyorum uyucam artık, 10 dk sonra kalkıyor. Ne boyun kaldı ne ayak yemin ederim heryerim tutuldu son 2 gündür iyice kalkıyor. Yok mu bunun çözümü
Seda9523 littlemermaid22 bikaç gündür bende tek uykuya düşürdüm ama gündüz çok az uyuyor zorlaya zorlaya 2 saati uyursa dua ediyorum bu sefer akşama doğru uykudan sapıtıyo onunla alakalı mıdır gece uyanması bilmiyorum öncedende uyanırdı ama bu kadar uyanık kalmaz emziğini alır uykuya dönerdi
Seda9523 Miray17 artık kafayı yemek üzereyim diştendir dedim dişte çıkarıyo zaten ama her gece bu kadar uyanması dişten olamaz bu artık alışkanlık hiçbir gece deliksiz uykusu yok
Seda9523 Elfdmn benimkini önceden akşam yatırır sabah kaldırırdım sonra dişler başlayınca bidaha deliksiz uyuduğu bir iki kere anca olmuştur
busrayigitt Benim kızımda tam 14 aylık 2 aydır gündüz tek uyku yapıyor. Gece defalarca uyuyor gece uykusuna geçirmek o kadar zor ki battaniyede sallayarak akşam 11 I buluyor gece uykusuna geçmesi siz kaçta yatıp kaçta kalkıyorsunuz acaba
Seda9523 busrayigitt benim kızım gündüz iki uyku yapıp akşamda 8 buçuk 9 arası uyuyo benimkide anakucağında sallayarak uykuya geçiyo