tuba2323 Kızlar ne yaptıysam bebeğim göğsümü tutmadı göğüs ucum yok silikon uç vb denedim olmayınca sağmaya başladım zamanla sütün kesilir gider dedi kayınvalidem doğru mu acaba
Mferideb tuba2323 uykuda tutturmayı deneyin. Ben sadece uykuda ve sağarak besledim 6 ay kadar sonrasında ek gıdaya geçince benide tutmaya başladı artık biberon istemiyor suan 1 yasında aklına gelince emiyor ben verdiğim zaman emmiyor
Celinn tuba2323 yok kesilmez öyle. Büyük göğüslerde kesilme olabilir onun için sıcak havlu ile masaj yap özellikle sağarken
Elmsnghn tuba2323 uzmek istemem ama meme terbiye olduktan sonra bebegin tükürükleri ile daha fazla süt salgılar. Devlet hastanesinde dahi emzirme danışmanları var çeşitli emzirme yöntemi gosteriyolar. YouTube de de videolar var deneyin isterseniz.
Birgaripanne58 tuba2323 benimde gogus ucum yoktu hala cok yok ama bebegim artik tutaniliyor, siringa ile cektim goguslerimi ebem soyledi bence ise yaradi deneyin isterseniz biraz canimiz yaniyor ama ara ara yapmak bende etki yapti
Yeniannee23 @tuba2323 bebeğim hiç emmedi 8 aydır sagiyorum sütümü evet ilk başlarda ki gibi dehil ama çok şükür var sütüm