Haticekaya61 Kızlar bebeğim 5 ay 6 günlük daha hala yüz üstü dönemiyor tam yana doğru gelip tekrar Sırt üstüne geçiş yapıyo yardımcı oluyorum bende destek oluyorum ama dönmedi normal mi 😏
benbiranneyim123 Haticekaya61 normal canım benimki 5 buçuk aylıkken döndü bi baktım koltuğun üstünde dönmüş çok şaşırdım içerideydim allahtan yere düşmemiş çok dikkat et bir anda yapiveriyorlar her bebeğin gelişimi farklı oluyor
beyzacmvrc Haticekaya61 5 ay 21 günlük kızım sağa sola dönse de yüz üstünden sırt üstüne falan daha dönemiyor. Sizinki gibi yana deviriyor kendini ama dönemiyor Yatakta vey yere örtü serip ben döndürüyorum yardım ediyorum sanki biraz alışacak gibi ama bakalım
Haticekaya61 benbiranneyim123 bi kaç kişi benimkinden küçük olanlar dönmüş dedim acaba benimkinde bişe mi var tam dibe kadar yana geliyo son hamleyi yapmıyor
Haticekaya61 beyzacmvrc aynısını bende yapıyorum sürekli hareketler yaptırmaya çalışıyorum ama yok yok son hamle gelmiyo
beyzacmvrc Haticekaya61 beklemekten başka çare yok bende dert etmiyorum yani en fazla emeklemez belki emeklemeden yürüyecektir Emeklemek zorunda değilmiş her bebek zaten Gelişimi kilosu vs iyi şükür bir sorun olduğunu düşünmüyorum