SareLinaM Merhaba 17 aylik kızımda orta kulak iltihabı oldu ona bagli öksürük var maalesef onu zorluyor basina gelen varmı ilaclarin yani sira nasil rahatlatabilirim?
PeekaBoo_ SareLinaM nebülizatörle soğuk serum buharı verebilirsiniz genzini yumuşatır varsa balgamını söktürür, burun akintisi varsa sık sık temizleyin ki daha kötü olmasın çünkü maalesef geniz dolu oldukça kulağı etkiliyor kulak boğazı öyle öyle kısır döngüye giriyor
gurbetcimami SareLinaM şu an 3.5 yaşındaki kızımda var antibiyotik damla kullanıyoruz ağrı kesici ateş düşürücü şurup var gerktiği zamn ondan veriyorum bir de burunun tıkanmamasına dikkat ediyorum tıkanırsa daha çok acır dedi doktor sprey sıkıyorum
SareLinaM PeekaBoo_ Temizliyorum,birde uyurken emzik kullandigi icin agizdan da nefes alamiyor daha da kotu oluyor çocuğum,cok teşekkür ediyorum 🙏
SareLinaM Nurumm12 buhar makinesi aldim yastigina 1-3 damla nane yagi damlattim ve burnuna uyurken bebe viksi sürdüm cok rahatladi
SareLinaM Nurumm12 kulak damlasi artik verilmiyor burun icin damla verdi bize doktor iltihabin geçip gecmedigini bilemiyorum cunku kontrolumuz sali gunu ama uyurken nefes alamiyordu ve oksuruyordu bunlar sayesinde rahatladi
Nurumm12 SareLinaM kulak için neden verilmiyor ,buruna ne verdi acaba bir de antibiyotik şurup kullandınız mı
gurbetcimami Nurumm12 sprey nasivin şurup nuroflex ama ben türkiyede yşamıyorum orda var mı bilmiyorum canım