Ozlem35erdemir Hanımlar rotavirüs aşısını kime yaptırdınız Sağlık ocagınamı çocuk doktorunuzamı yoksa kendinizmi
Sevval1507 Ozlem35erdemir ilk dozu sağlık ocağında yaptırdım tam da bilmiyordu iki üç damla döktü ikinciyi evde kendim yapacağım ağızdan veriliyor nasıl olsa
Busbus03 Ozlem35erdemir kendi doktorumuza yaptırdık biz ama sağlık ocağı da yapıyor kendi doktorumuz da ücretsiz yapıyor
hndathn Ozlem35erdemir oğluma doktoru yaptı kızıma ilk dozu doktoru yaptı 2.dozu ben yaptım kontrol günümüze kadar kızımın asi gunu geciyordu çünkü malum belirli bir aralığı var o aşıların zaten geçmesin vakti diye kendim icirdim
Ozlem35erdemir Sumeyyefurkan benim Sağlık ocağı yapmak istemedi doktora yönlendirdi devlet hastanesindeki de yaptırmıyor
HaSrEtE İlk oğluma kendim yapmıştım 2ci oğlumu sağlık ocağına götürdüm ağızdan damla gibi veriyorlar zaten kussa bile sorun olmaz demişti sağlık ocağı
Fatmazel43 2 dozu kendim evde yaptım 3. Dozu da evde yapmayı düşünüyorum. Ağızdan veriliyor zaten bir sıkıntı yaşamadık çok şükür kusma falan olmadı