Mlk16 zeyneplina462_ 8 aylığa kadar böyleydi bizim neler çektim. Bacaklarıma koyuyordum orda uyanmıyordu. 8 ay uyanana kadar bacaklarımda yattı gece uykusu hariç. Tavsiyem uyansa sa beşiğe koyun daha çok küçük beşiğine alışsın yoksa benim gibi çok çekersiniz.
Omega3 zeyneplina462_ yanınızda uyusun birşey olmaz egerki bebeği uykuda ezmezseniz zamanla büyüdük e kendisi tek yatar sizde vovugunuzun kokusuyla yatın bidaha bebek olmucak sonucta
Mom0008 zeyneplina462_ yok bacım 3 yaşında hala yanımda yoksa gece kaç kere kalkıyor Allah bilir yoruldum artık çok denedim alışmadı bende saldım artık
Ebrucekin zeyneplina462_ duzelir inşallah canım benimkilerde 1 aydir gece uyumuyorlR biri yeni 1 yasina girdi biri 3 yasinda cok zor cok
Smerve Mlk16 bizd3 sizin gibiydik gece uykusunda sıkıntı yok gündüz ayaklarimdan bırakınca uyanıyordu düzeldi ama sonra
Mlk16 zeyneplina462_ sizde çok yorgunsuz tabi daha loğusasınız anlıyorum sizi dayanamıyorsunuz alıyorsunuz yanınıza. Biraz zaman geçsin alıştırın bence uyku problemi çok zor
Omega3 zeyneplina462_ zamanla alışır gündüzleri beşiğinde yatırın geceleride yaninizda yatsın bebek daha dünyaya adapte olmaya çalışıyor hem sisin kokunuzda ona güven verir bnde bebeğim ilk dgdgnda yanmda yatiriyordum iyikide yatırmisim en azından aklım onda kalmıyordu rahat emziriyorsun aglafimi hemen alabiliyorsun bence alismaz demeyin alışır siz merak etmeyin
Mom0008 zeyneplina462_ inşallah doğduğundan beri beşikte asla yatmadı kıyametler koptu evde yinede yok yanıma aldığımda sanki o bebe gidiyordu başka bebe geliyordu bende uykusuzluğa yenik düşüp hep aldım yanıma ya emerek uyumaya yada sallanmaya alıştı şükür onları bırakabildik tek yatak ayıramadık
zeyneplina462_ Mlk16 inşallah uyku saatleri biraz düzelsin daha onunda kırkı çıkmadi alışsın iyice inşallah alışır beşige
Minel-inannesi zeyneplina462_ yatagin yuzeyi soguk oldugu icin irkiliyodur. Bebeginizin altina kucaginizdayken muslin yada battaniye serin carsaf niyetine o sicaklikla daha derin uyuyabilir😊 ama henuz cok kucuk surekli sizin kucaginizda olmak istemesi cok normal
arenozdil Benimki de öyleydi halada öyle kollarıyla da çok uyandırıyordu kundak kemer aldik bazen öyle yatırıyoruz ama genede uyanıyor çok derin uyumadigi sürece hep koynumda hala 🙈🫠 3.5 aylik