Aras_06 Hanımlar 9 12 aylık uygun fiyata dışarı çıkarken kızıma giymelik tulum istiyorum ama maşallah mağazalar da fiyatlar uçmuş geçen seneden küçüleni olup uygun fiyata vermeyi düşünen olur mu acaba
Batuhaannn Aras_06 ben kışlık olarak e bebekten aldım canım 500tl gibi bi fiyata hatta büyük aldım ki bu kışı geçirsin diye bi bak istersen. Burdan da alsan hemen hemen aynı paraya alırsın diye düşünüyorum
Defneninannesi0622 Aras_06 astronot tulum var bende taş gibi ürün lcw nın bazanın altında sabah bedenine bakayım uyuyorsa size atayım 🌸
Defneninannesi0622 Aras_06 buyrun 9-12 miş bedeni ayaklarıyla yere bastırmışım bir kez böyle kalmıs yıkamamıstım tekrar
Defneninannesi0622 Aras_06 300 ₺ düşünüyorum normalde satmayı düşünmüyordum sizin postunuzu görünce aklıma geldi başka çocuğum olursa diye saklarım satılmazsa 🌸 elleri de kapanabiliyor bu arada .dolaptan gönderim kargo ücretsiz
Aras_06 Telefon numaramı verebilirim daha uygun bı fiyat dusunurseniz eğer sizede kesinti olmasın uygulamadan hesabınıza atabikirim.direk biraz daha uygun tutarsanız eğer fiyatı