Zumra2505 Kızlar bebeğim 17 aylık ve baş çevresi 45 doktorlar baş çevresi çok küçük ama artık yapacak bişey yok diyorlar bizim değere yakın bebekler var mı merak ediyorum çok endişelendim bugün
Mlknlbnt Zumra2505 Benim kızımda 21 aylık olucak kafası daha yeni 46 ti oldu bende korktum Aile hekimi hemşiresi sorun değil dedi genetik olabilir bence
Feyzosumunannesi Zumra2505 18 aylık bebeğim. Bugün boy kilo baş çevresi ölçümü yapıldı ve ben baş çevresini sormayı unuttuğumu smdi fark ettim 🥺 üstte kalsın.
__brna__ Zumra2505 Bizim ne hemsiremiz neden doktorumuz baş cevresine bakmiyo bile artık. 19 ayligiz. Kız bebeğim var. Doktorumuz sadece son kontrolde bingildagina baktı ve gayet güzel tmmdir falan dedi.
Birdirbire Zumra2505 biz varız 16 aylıkken 44 cm di 6 aydır takipteyiz 3 aydır büyütmediğini için direk beyin cerrahına gönderdiler onlar nörolojiye nöroloji biz mr çekmeden ne olduğunu bilemeyiz dedi evet genetikte olabilir olmayada bilir dedi 18 aylıkken yani diğer ay mr istedi günü aldık isteme nedeni bazen kafada ki kemikler erken yapışıyormuş Buda beyin geriliğine neden oluyormuş onu görmek için kesin bişey demek için mr dedi işin açıkçası
Biz3kisiyiz_ __brna__ bizim doktorumuz da baş çevresine bakıyor bıngıldağa bakmıyor hiç en son kapanmak üzereydi ondan olabilir diye tahmin ediyorum
Feyzosumunannesi Mlknlbnt Maşallah Allah bağışlasın. Hareketliler ve kilo almıyorlar. Sağlıklı olsunlar da başka birsey istemiyorum 🙏
__brna__ Zumra2505 Himm anladim. Ben sanmıyorum ama yinede İnşallah ciddi bir sorun yoktur güzel anne üzme kendini 🙏
Zumra2505 Birdirbire rabbim korusun evlatlarımızı sonucu benimle paylaşır mısınız inşallah hayırlı sonuçlar çıkar
Birdirbire Svgcarim merhaba dün akşam çekimimiz vardı bizimki uyku ilaçlı çekimdi ondan dolayı ne koyar koymaz seslerden uyandı önğmğzde ki günlerde gidip ilacın dozunu artırıp tekrar deneyeceğiz
Birdirbire Svgcarim merhaba dün çekim vardı uyku ilaçlıyorum mr koyar koymaz seslerden uyandı ileri ki tarihlerde ilacı artırıp tekrar çektireceğiz
VII-Kleopatra Zumra2505 kız bebekler ortalama 47 erkek bebekler 48 Ama ortalama demesinin neden 1 2 fark edebilir aşağıdaki yukarı. Birde genetik denilen bir şey var 🫠🥴 (bence normaldir)
Curlymom22 Zumra2505 benim oğlumunda büyük doktor dedi ki kafası önde gidiyor sonra kaldırdı kafasını kocama baktı dedi babamızın da maşallah önde gidiyor dedi 😅😅 ailecek koca kafalılar lakapları da kafalılar yani genetik olabilir