Esmiraes Soru başlıkta kızlar. Kızım 6 aylık oldu 5buçuk aylıktan beri azar azar destekli oturtmaya başladım. Ortalama desteksiz ne kadar süre de oturuyorlar sizin bebekleriniz ne zaman oturdu ?
Araldoram Esmiraes 4.5 aylıkken doktorumuz kısa süreli oturtulabilirsiniz demişti şuan 6 ay 5 günlük desteksiz oturabiliyor
Esmiraes Bebegimm1 hazır olmaları çok önemli gerçekten. Benim kız biraz oturtmakta direniyor çabuk yoruluyor sanırım bende çok ısrar etmiyorum. O kendini ne zaman hazır hissederse artık.
sedasayan1111 Benim bebeğim dönmüyor ama çok oturmak istiyor 4 aylık ne zaman döner çok merak ediyorum
Esmiraes sedasayan1111 merak etmeyin bi anda oluyor. Benim ki birden dönmüştü. Şunu yapmıyor diyorum sonra bakıyorum kendi kendine çabalayıp yapıyor. Her bebeğin gelişimi kendine özel yakın zamanda dönecektir ☺️
Lolik Esmiraes destekli oturtup önüne oyuncaklarını koyuyordum (6.aydan sonra yaptım bunu) başlarda uzanıp devriliyordu sonra biraz durup devrilmeye başladı sonra bir baktım oturmuş oynuyor 😄