ame 6 ay sadece anne sutuyle beslenen bebek mama alana göre küçük mü kalır bebeği ufak dogupta sadece anne sutuyle 3 4 ayda toparlayan var mı???? Mama ve anne sutu sadece anne sütünden daha mi iyi öyle daha mi güzel gelişiyor
Gizemta ame öyle olduğunu sanmıyorum anne sütünün besleyici içeriğine hiç birşey yanaşamaz. Benim oğlum 4 ay 4 günlük 8 kilo boyu 65 cm, sadece anne sütü alıyor. 3 kilo doğdu bu arada 36 haftalıkken.. ama elbette sütüm yetmezse mama veririm.
Deletedmom772 ame hayr bence burda bir arkadas vardi bebeyi 2 aylikken 8 kiloydu.hemde anne sutuyle besleniyormus.oyle dedi kendisi.dogum kilosu ne kadarmis valla bilmoyorm ama boyle demisti.
[silindi] ame mama ile büyüdü bebeğim hiç de öyle aşırı kilolar boylar yok hatta ayındaki bebeklerden daha ufak görünümlü anne sütü alması daha iyi bunu neden kafanıza taktınız takmayın emzirebilmek kadar güzel bir şey yok mama sanılanın aksine fos kilo yapmaz ya da anne sütünden daha çok kilo aldırmaz.
Meryemmtemev ame bebege göre degişir o kafanızı karıştırmayın benm kızım mama meme gidiyor 7 aylık ama minyon arkadaşımınkş sadece emiyor benm kızın 3 katı
Rabiaustkt ame benim oğlum 4ay 21 günlük mama yiyor 2ay anca emdi emmedi. Mecburen mama yedi şuan 8bucuk kilo bence bünye meselesi genetikte olabiliyor
jap ame bebeğinizi hiç bir zaman diğer bebeklerin kilosuna boyuna göre kıyaslamayın her bebek farklıdır. Sağlıklı olduğunu en iyi doktoru söyler
ame jap evet evet en güzeli en tatlısı benim ki acaba mama desteği de iyi oluyo mu etkili mi diye merak etmistim