keyfiminkahyasimisin Uyumuyo ayoll bakıp bakıp guluyo 😂😂Sinirlendim uyku bastırdı normalde böyle yapmazdı noldu anlamadım bı rahatsızlığında yok şükür anası kılıklı kafada tahta eksik heralde bakıp bakıp guluyo uyumam delir der gibi ajaj varmı biz gibi 😂😂
berikomoms keyfiminkahyasimisin bende zorla şimdi uyuttum 😂 yatağına yattı kalkıp ikide bir su istedi ama artık uyumamız lazım baba gelicek oda uyucak dedim öylelikle yattı
Ayfa1608 keyfiminkahyasimisin benimki hala çığlık atarak oynuyor. Gözünün içine bakıyorum uyu diye duşa koşacam anam yok çok mutlu şu an 🤣
keyfiminkahyasimisin Tubatgn ay valla sorma doğmadan evvelde veriyodu simife degismedi 😂😂Cildirtiyo beni babasına diyorum al sen ilgilen yoksa ya bayilacam ya Kemirecem😂😂😂 sonrada vicdan yapıp alıyorum Oynuyorum falan 😂😂
keyfiminkahyasimisin berikomoms benimki daha ufak laftan anlamaz baba diyince uyumaz ki çıldırır sevinçten😂😂😂babası gelince ki gulumsemesini gün içinde görmüyorum sjdj
onegirlsmoms keyfiminkahyasimisin 😂😂😂😂 ay sesli güldüm 😂😂😂 Valla bizimki de tavayı tencereyi getirdi bize müzik yapıyor “ Anne hadi parka gidelim diyor ” 😂😂😂 Allahım uyusa bende hemen duşa kaçıcam 😂
ilon onegirlsmoms ay ben de ben de güzel sıcak bir banyo yapmayı o kadar özledim ki yarım saatten fazladır sallıyorum beni görmesin diye uzandım bir de öyle sallıyorum çünkü sürekli gülüyor oynamak istiyor yarım saati geçti bi kalktım gözleri dikmiş bana bakıyor neyse ki şimdi uyudu 😁
beyzacmvrc keyfiminkahyasimisin biz bayadir böyleyiz neyse ki keyfi yerinde kendi kendine biseyler demeye çalışıyor komik komik sesler çıkarıyor yiyesim geliyor ağzını 😍
Antiozenti keyfiminkahyasimisin Benimkini de babasi uyutuyor tüm gün anami aglatti simdi baba baba diye diye uyumaya calisiyor😅😅
Gulsum1234__ @keyfiminkahyasimisin aynı bizdede durumlar kızlar bütün gün yordu zaten 1 saattir sallıyorum yok uyku falan
ilon Tuuubbikkooo gece ayrı bi enerjileri oluyor anlayamıyorum vallahi geçen onu uyutmaya çalışırken ben uyumuşum kalkmış gitmiş içeri babasının yanına beni uyandırmaya geldiler 😂
Kubrs Benimkide yarım saatte bir uyanıyo delirdim delirecem hahha aha benim uykum kaçtı zaten uyanacak diye uyuyamiyom da yav bu adam da hoplayıp duruyo zaten koyacam tekmeyi 🤌👍
Ecemnurmom keyfiminkahyasimisin ay benimkide 1 saat önce uyudu çok şükür isim bitirdim eşim gönderip yatacam insllah 😌