Arzu1903 Bebeğim 11 aylık 3 aydır kabızlık problemi var gitmediğim doktor kalmadı zeytin yağı şuruplar vs denedim fayda yok haftalarca yapmadığı oluyor bir bilgisi yada başına böyle birşey gelenn varmı çok canım sıkılıyor bu duruma
Vina3 Arzu1903 kabızlıkla ilgili çok kötü tecrübelerden sonra 1 adet gün kurusu 1 adet inciri suda haşladım blenderdan geçirip gün içinde ben öğlen menüsünü tercih ettim. 2 yemek kaşığı kadar yemeğe veya yoğurda katıp yediriyorum bize iyi geldi belki size de iyi gelir. Kalanını kavanozlayıp buzdolabına koydum hergün 2 kaşık veriyorum
Lightmoon Arzu1903 alerji testi yaptırdınız mi ? Benim bebeğim de 3 ayını geciyor 11 gün kaka yapmamıştı lavman yapiyorduk doktora gittik alerji testi yaptı bir sürü şey çıktı alerjisi olan . Diyete başladım bir hafta içinde 2 defa kaka yaptı çok miktarda olmasa bile. Tavsiyem siz de yaptırın alerjisi olabilir .
Havvanur43 Bizimde aynı dert başımızda var bugün doktora gittik kan tahlili vs istedi troidlerden flan kaynakalanabilir tahlil yapalım cuma günü geri çağırdı