iyeetg sb- ilk oglumunkini kaynanam okulun bahçesine gömdü ama 2. Oğlumunkini küçük kutuya koyup saklıyorum çünkü Allah tabi başta korusun ama göbek bağında kök hücre varmış bı aksilik olursa tedavi edilebilinir
CeydaST iyeetg onu yaşken özel sıvı içinde saklıyorlar kuzum. Kurusunu hiç kullandıklarını duymadım. Öyle olsa doktor hepsini verir kurutun diye. Bunun için özel yerler var kordon kanı falan saklayan.
Lolik sb- hala gömemedik😵💫 kayınvalidem müstakil ev yaptırıyor bahçe düzenlenince oğlum için bir meyve ağacı dikip köküne de göbek bağını gömücez inşallah
bernaesin sb- o kadarı üzgünüm ki bebeğimin göbek bağıni farketmeden pecetenin içinde yanlışlikla cope atmisim esim sürekli dalga geçiyor kizim annen göbek bağıni cope atti copcu olcaksin diye 😔😔😔
bernaesin sb- malesef çok üzüldüm o zaman lohusalık psikolojisiyle çok aglamistim hatta çöpü karıştırmaya gidecektim eşim göndermedi ama yapacak bişey kalmadi 😊 sağlık olsun ne diyelim
CeydaST sb- 5 ay 9 günlük olduk daha evde 🥹 Tai nin bahçesine gömecek eşim inşallah. Bulursa çınar ağacının altına gömecek. Çınar ağacının altına gömmek iyiymiş. Sünnet olunca pipisini gömdü eşim köyde çınar ağacının dibine 😂
birazquality sb- duruyor hala tabii bir yere gömeceğiz de nereye gömüldüğünün bir önemi yok batıl inanç bunlar ben hiç inanmıyorum saçma geliyor🤭
sb- birazquality bizimkini üniversitesiye gömmüş annemler ikisi de doktor olsun diyip ablam da ben de o ünide okumadık ama ablam doktor olabildi ben mimarım bende tutmadı jdjdjdj😂