irem12 Aydan beri bestiron kullanıyorduk öğürüyor diye newvite geçtik 4 gündüz kaka yapamıyor. Kabız yaptığını düşünüyorum ve tadı da aşlşırıı kötü yA. başına gelen var mı
TuubaArden irem12 bizim de bugün 2. Kullanışımız ve 2 gündür bebeğim aşırı huzursuz ve sürekli nefesini tutup ıkınıyor galiba bu demir damlası ile alakalı ve gece 1 ağlamaktan uyuyamıyor
Hanfatmir irem12 bebeğinizin uyumama sebebini damladan dolayı mı olduğunu düşünüyordunuz çünkü bizde bu damlaya geçtiğimizden beridir bebeğim geceleri uyumuyor sabaha kadar kaç kez uyanıyor bende damlayı değiştirmeyi düşünüyorum, değiştirdikten sonra normale döndünüz mü acaba
TuubaArden Hangisini geçtiniz ve rahatlatmak için ne yaptınız biz ne yaptıysak fayda etmedi oğlum çok kötü sancıdan kıvranıyor
irem12 TuubaArden bestirpn kullanıyordum zaten ona devam ediyorum geri. Ben yulaf unlu kuru kayısı yedirdim. Siyah erik , yoğurt bunlar biraz iyi geldi avakado balkabagı
irem12 TuubaArden Hmm anladım sizin yapabileceğiniz pek brisey yok rezene ve kimyon çayı içebilirsiniz o belki iyi gelir
irem12 Hanfatmir evet damladan site düşündüm ve damlamı değiştirip eski damlama döndüm uykusu düzene girdi