Yavrusuu Kızlar kendi çapımızda kenara birikim amaçlı gram altın atmaya çalışıyorduk diyorum ki Ajda bilezik yaptırayım hem şık hem günlük duruyor hem de işçilik ücreti almıyorlar kullanan var mı memnun musunuz
Hazal-askin Yavrusuu bende şık buluyorum ve almak istiyorum benimde biraz birikimim var bende burda bekliyim yorumları
designermoms Yavrusuu ben de aynı şekilde araştırmıştım kuyumcu da ajda önermişti 3 tane aldım normalde altın sevmem takmam ama bunları hep takıyorum çok şık duruyor sırıtmıyor tavsiye ederim Bozdururken de hiç zarar olmuyormuş
DiyetteyimYiyemem Yavrusuu zikzak modelini kullanıyorum hep kolumda hiç rahatsız etmiyor 10 gr benimki zaten daha aşağısını yapmıyoruz yamuluyor dedi kuyumcu
mihriiican Ben kullanıyorum ve çokta severek takıyorum. Ayrıca yatırım içinde çok iyi bir tercih bence
Minnakordek Bende kullanıyorum sürekli gram atıyorum kenara 10 gram olunca hemen bilezige ceviriyorum anlastigim kuyumcu var aldı sattı yapmıyor gramdan direk bilezik yapıp veriyor 10 ile 15 gram arasinda degisiyorlar bende 7 tane var
fa_sena_y Yavrusuu kullanıyorum ben benimkiler kibrit çöpü diye geçiyor hiç çıkarmıyorum ama yamuluyor ince oldukları için
Grupyildizi Yavrusuu kesinlikle hic yamulmadi ben bide kolumun uzerine yatar uyurum sert ve kalin oluyor dolgun yani
merve32_ Yavrusuu memnunum canım benim de 7 tane var biriktire birikte yapmaya çalıştı k araba için biriktiyoruz ama o da hayal yani. 10 gram 22 ayar