Oktay0658 Merhaba kızlar tüp bebek yaptım ve çok şükür hamileyim 9 haftalık gebeyim çok zorlu süreçlerden geçtim ama şükür kavuşturana 😍sorum şuki şu an Ankara keçiörende medical park hastanesine gidiyorum op. Dr sevgi yıldırım alta ama yeterince memnun kalamadım malesef daha önce aramızdan bu hastaneye gidip memnun kalan birileri var mı bana önerebilceğiniz bir doktor olursa çok mutlu olurum☺
Betulalyaa Oktay0658 öncelikle hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın inşallah Ben Serap hoca da doğum yaptım tavsıye ederim istersen bırsonrakı randevunu Serap hocaya alıp bı deneyebılırsın :) Bülent hoca için de iyi diyorlar ona da bir arkadaşım gitmişti
Fetiye06 Oktay0658 kadın doğumuna gitmedim ama çocuk doktoruna bebeğimi götürmüştüm prematüre bir bebekdi çocukta hırıltı ve öksürük var diye götürdüm 3 aylıktı bişeyi yok deyip göndermişti ertesi gün başka hastaneye götürdüm dayanamayıp rsvden 1 hafta yatti sonra birdaha gitmedim ama lokman hekim hastanelerinden hepsine gittik her bölümünden memnundum isterseniz birde orayı deneyin
derya0692 Ben de ilk olarak Sevgi hanıma gitmiştim Keçiören Medicalpark’ta ancak memnun kalmadım. Sonra Prof. Dr. İkbal Kaygusuz a geçtim aynı hastanede. İkbal hanımı tavsiye ederim guleryuzlu,işinin ehli bir doktor. Hastası çok 1 hafta önceden randevu almanız lazim