Pemberuj Dün beni iş bulma yerinden aradılar böyle bir iş var yarın görüşmek istermisiniz diye iş te evden Home office şeklinde sabah 9 akşam 7 oğlum 3 yaşında annem çalışıyor gelip bakamaz kaynanam da nisan ayında köye gidiyo Kasım ayında geliyo o süre zarfında ne yapıcam annem de diyo daha küçük diyo seneye gir bir işe diyo o zaman kreşe de verirsin hemde daha iyi anlar büyümüş olur diyo hafta sonu tatil sadece 5 gün çalışacağım eğer ki kabul edersem ki kaynanam gelip bakar mı güvenemiyorum bana gelip oturduğunda bile yarım saat 1 saat oturur kalkar öyle oturan kalan biri değil çok sıkılgan biri o yüzden çok kararsız kaldım ne yapacağım konusunda
sezer2022 Pemberuj home işleri evde yalnızsan güzel,, kaynanan gelip bakar ama evdesin diye çocuk hep seni ister,, ben olsam örgün bi iş bakarım hem evden uzaklaşır nefes alırsın
Meliike Pemberuj bende evden çalışıyorum ama müşteri temsilcisiyim sürekli arama olucaksa çocukla bakmanız çok zor olur 3 yaşında daha zorlar sizi çünkü sürekli arama saglicaksiniz birde bağlamanız gerektiği için işi belki bir isletmeyle dakikalarca goruseceksiniz kayinvalideniz bakması gerekir diye düşünüyorum
Bhrkrmnnn Pemberuj imkan varsa krese gönderene kadar calismayin home ofiste zor maalesef yaniniza bakan biri olmazsa yapamazsınız
Pemberuj Gamzekuzucu satış işi canım bu yemek kartları var ya şirketleri arayıp satılışını yapacağım müşteri bağlama gibi yani prim sistemi de varmış
annekko Pemberuj satış zor canım ya o ay ki stres kota vs çocukla daha zor olur. Saatleri kısa olsa oyun ablası vs ayarlardın. Sen bilirsin tabi kısmet çocuk büyük sorumluluk
Pemberuj sezer2022 evet doğru oğlum bide bana çok düşkün hep beni istiyo yani Buda beni şok düşündürüyor
Pemberuj Meliike aynen öyle doğru çünkü yemek kartını tanıtmam bağlamam lazım bide prim de var şimdi evde çocuk olunca bide bana çok bağlı oğlum yani evde olsam bile sürekli benim yanıma gelmek ister diye düşünüyorum o yüzden seneye girsem daha iyi olur gibime geliyor o zaman kreşe veririm bende rahat rahat çalışırım diye düşünüyorum
Pemberuj annekko aynen öyle canım bende öyle düşünüyorum evde olsam bile oğlum beni isticek yanımda olmak isticek seneye daha iyi olur diye düşünüyorum o zaman kreşe veririm
Ocakalti Çocuğun çok da küçük değilmiş Evden calisman avantaj bence çünkü bırakıp gitmeyeceksin gözünün önünde olur molalarda falan da yanındasın zaten. Ama evden çalışsan bile muhakkak bir bakıcı şart eğer annelerin bakamam derlerse yanına bir yardımcı al
Meliike Pemberuj kesinlikle birde evden çalışma kulağa hoş geliyor ama bu tarz işler aşırı beyni yoruyor aricaksin konuşacaksın o kadar ilgilenmiyorum diyen olacak yada direk kapatacak gibi gibi çok zor bir iş açıkçası müşteri temsilcisi yada sizin yapacaginiz iş gibi satış isi seneye hem kafanız da rahat olur daha iyi olur bencede sizin icin
Pemberuj Bhrkrmnnn aynen öyle çünkğ kaynanam çok sıkılgan bi insan bana geldiğinde bile yarım saat en fazla 1 saat oturur ve gider öyle kalan biri değil eşim iş için Ankara’ya gitti akşam saat 11 de geldi sabah 6 da kalktı gitti düşün durmuyo çünkü o kadar saat sabah 9dan akşam 7 ye kadar asla durmaz bence bi iki durur sonra yapmaz bence zaten nisan mayıs ayı gibi Samsun’a köye gidiyo Ekim Kasım gibi geliyo bide uzun süre kalıyo köyde
Pemberuj Meliike aynen öyle canım evde olsam bile oğlum beni isticek sürekli yanıma gelmek isticek kaynanama da öyle bağlı biri değil annem olsa durur çok güzel ama annem de çalışıyo maalesef ki o yüzden seneye 4 yaşında olucagı için daha iyi olur o zaman kreşe veririm kafam daha rahat olur hem daha iyi anlar herşeyi dur diyince durur
Pemberuj Gamzekuzucu dimi bende öyle düşünüyorum şahsen seneye oğlum 4 yaşına geldiğinde daha iyi ve rahat çalışabilirim daha iyi olur 1 sene daha bekliyim bu kadar beklemişim 😀