cannog Çok öksürüyor 3 gündür asla uyumuyor sarımsak zeytinyağ sürüyorum ayaklarının altına ama henüz fayda etmiyor doktoru da grintuss balgam sökücü bitkisel bir şurup verdi ama yok fayda etmiyor ya ne yapabilirim hafiflese en azından 🥺
Hmom Yrnkskn cannog Akgunluk yagi (sakizini tutsu yapanlarda var)ile yikanmamis koyun yününü gogsune koymayı denediniz mi? Ayrica oksuruk icin hatmi cicegi cayi iyi geliyor diyetisyen tavsiyesiydi
yokolmaz cannog 4 gündür oglumdada oksukur var ,doktora götürdüm boğazları da sknti var dedi ,antibiyotik yazdı ,birazda olsa rahtladi çok şükür ,evde denmedigim hicbisey klmadi ama faydasını da gormedim
Yrnkskn Bende şurada bekleyeyim bari aynı postu ben açtım az önce bana da viks verdi doktorum göğsüne sürüyorum burun tıkanıklığı iyi geliyor ama öksürüğü bir türlü geçmedi ne yapıcam bilmiyorum uyuyamıyor da
cannog Yrnkskn aynı bizdede durum öyle vicks kullanıyoruz burnunu da açıyorum ama öksürük çok fazla balgamlı
Elif0880 Çocuğunuzda qteş yoksa eğer zeytinyağını ısıtıp göğsüne sırtına ayaklarının altına sürün. Sırtına göğsüne havlu koyun ayaklarına da çorap giydirin. Terlesin iyice sonra üstünü değişin. 2 güne geçirir. Ama ateşi çıkıyorsa yapmayın sakın. Yağla birlikte iyice ateşini artırırsınız. Bir de tereyqğı pekmez uyumadan önce ısıtıp karıştırıp verin. Geçmiş olsun
Mehtap_demir1 Çörek otunu kaynatıp biraz ılıyınca bı kaç kaşık vermiyorum iyi geliyor balgama özellikle
PGNR Bende şurada bekliyim 3 gündür balgamlı öksürük var prospan verdi doktor ama geçmiyor ateşimiz yok ama ne burnunu temizletiyor ne ilacı içiyor zorla veriyorum ilacı 2 gecedir de uykusundatıkalı burnu iyice ne yapacağımı şaşırdım artık