edafmo Kızlar alışverişlerinizi hangi site ya da markadan yapıyorsunuz. Ciddi büyük bir alışveriş yapmayı planlıyorım. Lcwa ve defactoda beğenemedim güzel şeyler. Trendyol modestte de büyük beden için doğru düzgün bişey yok. 42-44-46 beden için nerelerden alışveriş önerirsiniz?
sevvalaydn edafmo loccomoda sulegiyim gizagiyim onukgiyim rabiamoda genelde buralardan alıyorum tarzıma ve zevkime uygun rabiamoda ve onukgiyim evimin yakınında olduğu için mağazadan da alıyorum çok kaliteli tavsiye ederim 🌸
edafmo Uykusuz-annee tofisa ve sefa mervede istediğim gibi bişeyler bulamıyorum ama diğerlerine bakayımm
tombikdonerkankasiiskender Lemaye der susarım tam tesettüre uygun şeyler var bende biraz zaman geçince büyük bi alışverişe girişicem inş oradan almayı düşünüyorum emarecollection var orasıda tesettüre çok uygun kıyafetler satıyo
Yazarr edafmo bende LCW falan beğenmiyorum virt cırt hep instgramda imaj giyim diye bir site var çok güzel şeyler var bakmanızı tavsiye ederim
Minikkusuumm edafmo kamil Keskin Tesettür evi Meri store Vesna Touche Şimdilik aklıma gelenler bunlar Dış giyim olarak genellikle LCW koton pulbear bershka dan giyiniyorum