NehirK10 Merhaba kızlar, bebeğim 6 ½ aylık. Yaşına göre nasıl bir kışlık mont önerirsiniz; astronot tulum mont mu yoksa normal mont mu?
Irmakmelegim NehirK10 astronot mont daha mantikli 6 aylık bebk için yada pelus montla olablur nrml mont 1 yaş itibariyle dha raht kullanirsiniz
Mmeelliikkeee NehirK10 astronot mont çok iyi oluyor bu aylar için. Ama oto koltuğuna koyuyorsanız dışı su itici olmasın yumoş olsun yoksa riskli kayar
beyzzsenturkk_ NehirK10 ben lcwden peluş ayıcıklı tulum almıştım bej renkte ama ince gibi dursada baya sıcak tutuyordu bebeginiz bu kış yürüyemeyeceği için astronot mont tulum tarzı seyler alabilirsiniz yürüyen bi bebek olsa mont önerirdim ya da ayaksız alıp patikle giydirebilirsiniz ama tulumlar çok kullanışlı oluyor
NehirK10 beyzzsenturkk_ ben de lc Waikiki bakiyorum biraz pahalı 😨😨 sizce patikli mı patiksız daha mantıklı?
beyzzsenturkk_ NehirK10 patikli uzun süre gitmiyor maalesef çok çabuk büyüyorlar patiksiz alıp kendin patik giydirebilirsin ben ayaklı aldım ama bi kaç beden büyük alıp ayaklı aldım 2 ay olmamıştır şu an tam oluyor ve sanırım 1-2 aya olmayacak mesela