2bebeanasi_5 Kızlar 45 günlük kızımın kakasinda böyle sumuk gibi bir şey içinde de kan var ne olabilir doktora goturmelimiyim
Mine16 2bebeanasi_5 evet canım mutlaka gitmen gerek doktora alerji belirtisi bu. Doktor süt ve süt ürünler diyeti verecek neye alerjisi olduğunu bulacaksın. Biraz zorlu bir süreç Allah yardımcınız olsun çok geçmiş olsun
PeekaBoo_ 2bebeanasi_5 sevgili annemiz forum kuralları gereği rahatsız edici görsel paylaşmak yasaktır bu yüzden paylaştığınız kaka görselini sildim. Mutlu forumlar dilerim🌸
Burcum17 Bnce göturmelisin bebeğin çok küçük bnm kızım 16 aylık geçen ay kakasinda toplu iğne başı kadar kan gördüm hemen acile gittik iki gün yatırdılar kanda enfeksiyon 49 olmuş kanlı ishale cevirmeden kurtulduk her ihtimale karşı gidin bnce bildigim kadarıyla alerjide de böyle olabiliyormuş
Burcum17 2bebeanasi_5 Hayır ateş kusma hicbirsey yoktu sadece kan ve mukus gördüm birde huysuzlugu vardi
Beyzaveduru Benim kızımın da böyleydi, çoğu bebekte olan bişey. Doktora gösterdim baya baya uzuyordu kakası videosunu çektim. Kan olmadığı sürece sorun yok dedi. Hatta instagröda da gördüm hemen diyete başlamayın diyor. Siz en iyisi doktorunuzla görüşün
CeydaST 2bebeanasi_5 çocuk hastalıkları ve enfeksiyon. Normal çocuk doktorunuz da bakar. İnşallah basit bir şeydir geçmiş olsun.