Gakkoyenge Doğumumdan 3 gün sonra ağır mastite yakalandım geçenlerde sütüm azaldı diye post açmıştım azalmamış tıkanmış gene mastite yakalandım hem sağ hem sol göğüs yumru halinde şeyler var genel cerrahiye gittim çare bulamadım emzirme danışmanına gittim elle sağım yaptı sütün çok fazla ondan tıkanıyor dedi gerçektende fazla nasıl azaltabilirim çok fazla olduğu için bebeğim tam olarak boşaltamıyor böylelikle kanal tıkanıyor çok sancı çekiyorum ateşleniyorum antibiyotik kullanıyorum sütüm en başından beri fazlaydı özel bir şey yapmıyorum nasıl daha az getirebilirim bebeğimde emerken çok zorlanıyor boğazına kaçıyor taziklide
UcuBulunamayanBant Gakkoyenge azalma konusunda bisey diyemem ama surekli sagim yapin bosalsin hem siz rahat edersiniz hem bebek rahat emer
mfanimals Gakkoyenge elektrikli süt sağma makinen var mı? Tıkanacağını hissettiğin zaman sütünü sağıp depolayabilirsin benim de öyleydi zaman geçtikçe azaldı
aydnnn Gakkoyenge eğer bebeğiniz boşalamıyorsa sağım yapmanız gerekir, emzirmeden önce sağın sonra beneği emziren ki sütun yağlı kocamı bebeğe gitsin, sağlığınız sütü de buzluyla saklayın, 3 ay ömrü var, olası durumda kullanırsınız
Gakkoyenge UcuBulunamayanBant evet sağım yapıyorum kendi doktorum sağ mutlaka dedi sağmak hem göğüs ucumu çok acıtıyor hemde sütü fazlalaştırıyor o yüzden emzirme danışmanı sağma dedi sağmazsam ateşim çıkıyor bugün uzun yola çıktım yolda fenalaştım elle sağdım yetmedi benzinliğin tuvaletinde elektrikli pompa ile sağdım arabada manuel sağdım 30 cc çıktı gene rahatlamadım gerçekten çok sancım var olsa dert olmasa ayrı dert
aydnnn mfanimals aynen zaman geçtikçe azalıyor, bende her ikisinden de akıyordu, şimdi beneği besliyor ama akmıyor
Gakkoyenge mfanimals evet var sağıyorum ama tam rahatlayamıyorum biraz yumuşuyor sonra gene sertleşiyor sağdıktan sonra soğuk uygulayın diyorlar siz yaptınız mı birde sağdıkça sütte artıyor sağdığımdan beri sütüm daha da arttı
mfanimals Gakkoyenge çok fazla ve yoğun şekilde sağma iyice artar Youtube dr. osman gönülal’ın videosu vardı tazyikli süt azaltmayla ilgili onu izle istersen
Atlasbebek3535 Gakkoyenge benımde coktu mochi kullanıyofum çok etkisini gördüm sağım yapma iyce arttırıyo
Gakkoyenge Atlasbebek3535 evet lansinoh olanı bende var ama ben ondan fayda göremedim yani şöyle emzirirken diğer göğsüme takıyorum baya süt topluyor ama rahatlatmıyor
Ddm34 Gakkoyenge çevrenızde süt annelıgı yapabılecegınız bır bebek varsa emzırebılırsınız . Ya da cocuk esırgemede oluyor . Bırden bu geldı aklıma bır tanıdıgım yapmıstı süt annelıgı .